Zaštitnik građana

Vulin propisuje način za rešavanje stambenih potreba

Danas pre 18 dana
Zaštitnik građana o postupku kontrole delovanja Ministarstva odbrane prema stanarima Bristola Korisnicima privremenog smeštaja hotela „Bristol“ ne mogu se dati stanovi radi trajnog rešavanja stambenog pitanja na osnovu Odluke Ministra odbrane od… »

„Bristolci“ počinju štrajk glađu za 10 dana

Danas pre 23 dana
Vojni beskućnici iz Bristola mole Zaštitnika građana da se ne bavi njihovim stanovima Iako je Zoran Pašalić, Zaštitnik građana prekjuče izjavio da je struja u Bristolu uključena, ništa se nije izmenilo, struje nema, a medijski pritisak se… »

Stanarima hotela Bristol uključena struja

RTV pre 24 dana
BEOGRAD - Zaštitnik građana Zoran Pašalić saopštio je danas da je, prema saznanjima kojima raspolaže, stanarima hotela Bristol u Beogradu uključena struja. Inače, u tom hotelu još boravi nekolicina vojnih penzionera s porodicama koji odbijaju da… »

Preko kancelarija ombudsmana do sada se već uticalno na rešavanje više problema

Beta video pre 24 dana
BUJANOVAC - Republički ombudsmam Zoran Pašalić smatra da je saradnja Kancelarije ombudsmana i lokalnih vlasti u Bujanovcu veoma dobra, ali da uvek postoji mogućnost za unapredjenje, ukazujući da je zaštitnik gradjana tu da poboljša komunikaciju i… »

Republički omudsman razgovarao sa gradjanima Bujanovca

Beta video pre 24 dana
BUJANOVAC - Gradajni Bujanovca danas su, u okviru akcije ``Dani ombudsmana``, razgovarali sa republičkim zaštitnikom gradajana Zoranom Pašalićem, kome su se najviše žalili na komunalne probleme, radne sporove i ostvarivanje prava iz oblasti… »

Zaštitnik građana u ponedeljak u Bujanovcu

Jug press pre 27 dana
BUJANOVAC U ponedeljak 26.avgusta, zaštitnik građana Zoran Pašalić posetiće Bujanovac u okviru kampanje „Dani ombudsmana“. kako bi razgovarao sa građanima i primio njihove pritužbe. Kako se navodi u agendi posete, prijem pritužbi građana… »

Ombudsman nenajavljeno posetio zatvore u Nišu i Pirotu

Južne vesti pre 27 dana
Neadekvatni uslovi u zatvoru, nedovoljan broj medicinskog osoblja i loša zdravstvena zaštita na koju su se žalili zatvorenici, razlog su zbog kojeg je zaštitnik građana Zoran Pašalić posetio Kazneno-popravni zavod u Nišu i pritvorsku jedinicu u… »

Zaštitnik građana posetio zatvore u Nišu i Pirotu

Dnevnik pre 27 dana
BEOGRAD: Zaštitnik građana Zoran Pašalić je s predstavnicima odeljenja za hitno postupanje, danas nenajvljeno posetio kazneno-popravne zavode u Nišu i Pirotu. Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, Pašalić je tom prilikom obavio više direktnih… »

Zaštitnik građana u Bujanovcu

Bujanovačke pre 27 dana
Bujanovac, 23. avgust 2019. Zaštitnik građana Zoran Pašalić posetiće u ponedeljak (26. avgust) Bujanovac kako bi razgovarao sa građanima i primio njihove pritužbe, u okviru kampanje „Dani ombudsmana“. Kako se navodi u agendi posete, prijem… »

Đorđević i Pašalić o položaju LGBT populacije u Srbiji

Blic pre 28 dana
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i zaštitnik građana Zoran Pašalićem razgovarali su danas o položaju LGBT populacije u Srbiji. Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, Đorđević je podsetio da je prvi… »

Vesti dana »