Zaštitnik građana

Pašalić: Onaj ko raspolaže zgradom Bristola može da uključi struju

Danas pre 28 dana
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je danas da struju vojnim penzionerima koji stanuju u hotelu Bristol u Beogradu može da uključi samo onaj ko trenutno raspolaže tom zgradom, ali da on ne zna ko raspolaže tom zgradom. „Mislimo da je zgrada… »

Đorđević i Pašalić o položaju LGBT populacije u Srbiji

Večernje novosti pre 28 dana
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i zaštitnik građana Zoran Pašalićem razgovarali su danas o položaju LGBT populacije u Srbiji. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran… »

Pašalić: Struju u Bristolu da uključi onaj ko raspolaže zgradom, ne znam ko je

N1 Info pre 28 dana
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je da struju vojnim penzionerima koji stanuju u hotelu Bristol u Beogradu može da uključi samo onaj ko trenutno raspolaže tom zgradom, ali da on ne zna ko raspolaže tom zgradom. "Mislimo da je zgrada… »

Pašalić: Onaj ko raspolaže zgradom Bristola može da uključi struju, mi ne znamo ko sada raspolaže

Beta pre 29 dana
Zaštitnik gradjana Zoran Pašalić izjavio je danas da vojnim penzionerima koji stanuju u nekadašnjem hotelu "Bristol" u Beogradu struju može da uključi samo onaj ko trenutno raspolaže tom zgradom, ali da on ne zna ko je to. "Mislimo da je zgrada… »

Fizički obračun u opštini sjenica: Reakcija SDA: Načelnika tukli pravobranilac, zaštitnik građana i portir

Blic pre 29 dana
Sandžačka demokratska partija (SDP) saopštila je da je načelnika Opštinske uprave Sjenice Eldina Mešića, njihovog člana, brutalno napao i pretukao javni pravobranilac Amel Papić, kadar SDA Sandžaka, uz pomoć oca i brata. Iz ove stranke su od… »

SDP SJENICA: HITAN SASTANAK KOALICIJE NA LOKALU!

Sandžak haber pre 29 dana
Sjenica – “Sandžačka demokratska partija zahteva hitan sastanak koalicije povodom incidenta u opštini Sjenica u kojem je brutalno napadnut i pretučen načelnik opštinske uprave Eldin Mešić. Od predsjednika opštine Sjenica očekujemo odgovor… »

Poverenica na Letnjoj školi o zaštiti od diskriminacije

Blic pre 29 dana
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković održala je predavanje o ulozi institucije poverenika u zaštiti od diskriminacije u okviru Letnje škole Pokrajinskog zaštitnika građana u Vršcu. Janković je istakla da je vrlo važno da mladi… »

Letnja škola o zaštiti od diskriminacije u Vršcu

RTV pre 29 dana
VRŠAC - Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković održala je predavanje o ulozi institucije poverenika u zaštiti od diskriminacije u okviru Letnje škole Pokrajinskog zaštitnika građana u Vršcu. Janković je istakla da je vrlo važno… »

SDP Sjenica: Sankcionisati sve učesnike u napadu na načelnika opštinske uprave

RTV Novi Pazar pre 29 dana
“Sandžačka demokratska partija zahteva hitan sastanak koalicije povodom incidenta u opštini Sjenica u kojem je brutalno napadnut i pretučen načelnik opštinske uprave Eldin Mešić. Od predsjednika opštine Sjenica očekujemo odgovor kako je… »

Udruženje „Prosperitet“ iz Novog Sada odavno preraslo lokalnu inicijativu

Danas pre 29 dana
Zaštitnik potrošača širom Vojvodine Udruženje građana za zaštitu potrošača „Prosperitet“ nastalo je iz Asocijacije potrošača prirodnog gasa koje je formirano u Novom Sadu početkom 90- tih, a kasnije se proširilo i na druge gradove… »

Vesti dana »

Vučić: SAD traže da priznamo Kosovo

Vesti online pre 14 minutajoš 9 povezanih

Šarčević: Blokadu Rektorata rešiti razgovorom

Večernje novosti pre 2 satajoš 8 povezanih