Izvor: Blic arhiva vesti 08.01.2016

Evo kako su estradne zvezde obeležile Božić

Blic 07.01.2016
Okruženi porodicom i ljubavlju, uz bogatu trpezu i običaje, zvezde su današnji dan provele u miru i radosti, a mnogi su uz božićnu čestitku objavljivali i fotografije iz svojih domova. Pogledajte na Instagram-u Nataša Bekvalac današnji praznik… »

Pucnjava U Policijskoj Stanici: Policajac urlao "Ubiću i tebe i sebe" i ranio bivšu ženu i dvojicu kolega

Blic 08.01.2016
Policajac Miloš Tadić (29) pucao je i ranio bivšu suprugu Milicu (31), koja takođe radi u policiji na izdavanju dokumenata u Bogatiću. U pucnjavi koja se dogodila u policijskoj stanici u tom mestu ranjena su još dva policajca, saznaje Blic. Niko od… »

Osiguravajuća kuća zatražila od Infostana 234 miliona dinara odštete

Blic 08.01.2016
Osiguravajuća kompanija "Đenerali" zatražila je od gradskog preduzeća Infostan 234 miliona dinara odštete, jer to gradsko preduzeće nije ispunilo ugovornu obavezu da pošalje ponudu za osiguranje stanova svojim korisnicima, već je tu ponudu uputilo… »

Čkaljin sin napisao je dirljivo pismo deci koje će vas rasplakati i oduševiti!

Blic 08.01.2016
Glumac Čedomir Petrović povodom praznika napisao je dirljivo pismo tek rođenoj deci koje je postalo hit na internetu. Čedomir je sin čuvenog glumca Miodraga Petrovića Čkalje, i otac glumice Jovane Petrović. Glumio je u "Kamiondžijama"… »

Niški žandarmi darovali mališane obolele od raka

Blic 08.01.2016
Mališani oboleli od karcinoma koji se leče na Dečjoj internoj klinici u Nišu dobili su danas paketiće sa slatkišima i igračkama od pripadnika niškog odreda Žandarmerije. Niški žandarmi su bolesnoj deci poželeli da brzo ozdrave. Poklonili su im… »

Svadba Na 80.: ROĐENDAN Tozovac: Ne mogu da živim bez moje Mime

Blic 08.01.2016
Ženim se na moj 80. rođendan. Moja izabranica i ja smo trideset pet godina u ljubavi. Mnogo se volimo. Mi već imamo najlepši brak na svetu, kaže za "Blic" legendarni pevač. Predrag Živković Tozovac (80) i njegova dve decenije mlađa emotivna… »

Emotivno Do Suza: Gastoz prvi put Božić proveo s roditeljima

Blic 07.01.2016
Nenad Marinković Gastoz zaplakao je u studiju "Hepi" televizije kada mu je voditeljka pokazala fotografiju iz perioda kada je imao 14 godina i kada ga je majka ostavila u Svilajncu da bi u Parizu stvorila bolje uslove za sebe i njega. - Niko mi nije… »

Krasići objavili prvu fotografiju novog člana porodice

Blic 08.01.2016
Fudbaler Miloš Krasić i njegova supruga Mirjana pre dva dana postali su roditelji po treći put, a sada su podelili i prvu fotografiju ćerkice. Mirjana je na Instagramu objavila fotografiju male Sofije, i usput čestitala božićne praznike. - Mir… »

Mali: Usluga lični pratilac deteta biće dostupna i ove godine

Blic 08.01.2016
Grad Beograd je obezbedio sredstva za pružanje usluge lični pratilac deteta i u 2016. godini i time pokazao svoj odgovoran odnos prema svim socijalno ugroženim i marginalizovanim društvenim grupama kojima je podrška neophodna, izjavio je… »

Smena: Izglasano nepoverenje direktorki Doma učenika nakon samoubistva vaspitačice

Blic 08.01.2016
Upravni odbor Doma učenika u Nišu izglasao je nepoverenje i predložio smenu direktorke Sandre Popović zbog "narušenih međuljudskih odnosa i loše reputacije doma u poslednjih nekoliko meseci", potvrdio je za "Blic" predsednik UO te ustanove Miloš… »