Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 26.02.2016

Institut za majku i dete: Sto stranaca krečilo i farbalo za bolesnu decu

Večernje novosti 26.02.2016
Zaposleni u kompaniji "Boston sajentifik" odlučili da pokažu društvenu odgovornost. Ulepšali unutrašnjost i dvorište bolnice. KADA su ljudi odgovorni, mnogo toga može da se uradi. To je u četvrtak na delu u Beogradu pokazalo više od 100 stranaca… »

Slatkiši od bele čokolade

Večernje novosti 26.02.2016
Probajte kolač sa malinama, Brzu krem poslasticu, Prevrnutu tortu, Kokos kocke, Voćne tortice. Prevrnuta torta Za 6 osoba potrebno je: 310 g šećera, 500 g smrznutih malina i borovnica, 250 g brašna, 130 g putera + 10 g za podmazivanje, 3 jajeta, 2… »

Pozorišna kritika: Čekajući smisao

Večernje novosti 26.02.2016
"Kazanova protiv Don Žuana", "Madlenijanum"; "Čekajući Godoa", Atelje 212. ISKUSNI autor Miodrag Ilić je svoju "setnu komediju" o Kazanovi, na kraju života, kada ga niko više ne shvata ozbiljno, i Don Žuanu, mitskom biću iz ženske mašte… »

Špijunka: Izostala truba

Večernje novosti 26.02.2016
Stavio je šlem, ubacio nekoliko lopata betona u temelj i pozdravio se sa domaćinima. Brzinski je ministar Rasim Ljajić označio početak izgradnje Doma trubača u Guči. STAVIO je šlem, ubacio nekoliko lopata betona u temelj i pozdravio se sa… »

Da li ste znali kako izgleda 200 kalorija u različitim namirnicama?

Večernje novosti 26.02.2016
Ako ste mislili da šaka gumenih bombona neće mnogo uticati na oblik vašeg tela u predstojaćoj letnjoj sezoni, razmislite ponovo! Ako ste mislili da šaka gumenih bombona neće mnogo uticati na oblik vašeg tela u predstojaćoj letnjoj sezoni… »

9 očiglednih znakova koji ukazuju da postoji velika mogućnost da ste živeli život pre ovoga

Večernje novosti 26.02.2016
Svi se ponekad pitamo da li nam je ovo jedini život ili smo već neke živote preživeli. Ovde su devet znakova koji jasno ukazuju na to da ste već neki od života preživeli i da je ovo samo još jedna od reinkarnacija. Svi se ponekad pitamo da li nam… »

POLEMIKE Milomir Kragović: Dinar zamenio rode

Večernje novosti 26.02.2016
Bez obzira na to što smo ekonomski nejaki, ali ta stimulacija od 20.000 dinara hrabri žene da više rađaju, i muškarce dabome, jerbo bez takve pomoći Srbi će postati manjina u sopstvenoj zemlji. TAMAN sam pomislio kako je dobro što je i država… »

Kutak za bebu u spavaćoj sobi

Večernje novosti 26.02.2016
Ne morate da se odreknete svog komfora kad beba dođe na svet, čak i ako imate mali stan i ne postoji odvojena soba za bebu. NE morate da se odreknete svog komfora kad beba dođe na svet, čak i ako imate mali stan i ne postoji odvojena soba za bebu ili… »

POLEMIKE Advokat Čedomir Kokanović: Zamka za zaštićene stanare

Večernje novosti 26.02.2016
Kao rezultat stambenih propisa donetih nakon Drugog svetskog rata, stambeno nezbrinuta lica su useljena u stanove drugih privatnih lica i predratnih fondacija. PREDLOG novog zakona o stanovanju i održavanju zgrada je u proceduri pred Narodnom… »

"Stara Srbija" na ruskom

Večernje novosti 26.02.2016
Knjiga Slavenka Terzića, predstavljena u Moskvi. Bivši ruski premijer Sergej Stepašin okarakterisao je "Staru Srbiju" kao ozbiljan naučnoistraživački rad. MOSKVA OD STALNOG DOPISNIKA “NOVOSTI” KNjIGA istoričara, dopisnog člana SANU i… »