Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 26.02.2016

U Pasjanu kod Gnjilana bačena bombu na kuću Srbina, nema povređenih

Večernje novosti 26.02.2016
Nepoznata osoba bacila je u četvrtak oko 20.30 bombu na kuću Stevana Jančića u selu Pasjane u Kosovskom Pomoravlju, a u tom napadu nije bilo povređenih. GNjILANE - Nepoznata osoba bacila je u četvrtak oko 20.30 bombu na kuću Stevana Jančića u… »

Amerima Beograd nije bezbedan?!

Večernje novosti 25.02.2016
Nova lista konsultantske firme "Merser". Prestonica druga na spisku "negativaca" ZBOG korupcije i podmićivanja, te krađe i vandalizma, uz konstataciju da je niska stopa surovih zločina, prema istraživanju američke konsultantske firme "Merser"… »

Đurićeva objavila širi spisak rukometašica za duele sa Češkom

Večernje novosti 26.02.2016
Vršilac dužnosti selektora ženske rukometne reprezentacije Srbije Dragica Đurić saopštila je danas širi spisak od 28 igračica za utakmice protiv Češke. Vršilac dužnosti selektora ženske rukometne reprezentacije Srbije Dragica Đurić… »

Ista taksa za 3 i 500 kvadrata!

Večernje novosti 26.02.2016
Po novom Zakonu o ozakonjenju zanatlije i preduzetnici plaćaju naknadu kao i vlasnici proizvodnih hala. Obućar iz Kraljeva za minimalno proširenje radnje mora da izdvoji čak 250.000 dinara. OBUĆAR Milenko Stefanović iz Kraljeva, po novom Zakonu o… »

Petoro povređeno u udesu u beogradskom naselju Umka

Večernje novosti 26.02.2016
Jedan muškarac (35) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici Obrenovačkog puta i Ulice Sretena Babića, a u udesu su povređene još četiri muške osobe stare oko 26 godina. BEOGRAD - Jedan muškarac (35) teško je… »

Normalizovan teretni saobraćaj na prelazima Batrovci i Šid

Večernje novosti 26.02.2016
Posle nekoliko dana usporenog prometa robe preko graničnih prelaza Batrovci i Šid, situacija je normalizovala i od jutros nema gužve, saopštila je danas Uprava carina. Posle nekoliko dana usporenog prometa robe preko graničnih prelaza Batrovci i… »

ODGOVOR NA VEČITO PITANjE: Zašto crne mačke donose nesreću?

Večernje novosti 26.02.2016
Nekoliko činjenica koje svi treba da znaju ukoliko imaju predrasude o crnim mačkama, one su kućni ljubimac kao i bilo koji drugi. Mačke su oduvek igrale važnu ulogu u sujeverju i mitologiji. Tri hiljade godina pre naše ere, u ranom dobu Egipta… »

Tomićević i Zorić: Cilj nam je zlatna medalja u Rio de Žaneiru

Večernje novosti 26.02.2016
Razmiljšamo o Olimpijskim igrama, zbog toga se trudimo da svaki treing odradimo što je bolje moguće - poručuje Marko. Marko Tomićević i Milenko Zorić na Šampionatu sveta u Milanu osvojili su bronzanu medalju u dvosedu na 1000 metara. Međutim… »

Leskovac: Oteli poštaru torbu s penzijama

Večernje novosti 26.02.2016
Nepoznati lopovi oteli su poštaru torbu s penzijama u Leskovcu, nakon što su ga prethodno isprskali suzavcem po očima. LESKOVAC - Nepoznati lopovi oteli su poštaru torbu s penzijama u Leskovcu, nakon što su ga prethodno isprskali suzavcem po očima… »

Sabotaža u GSP Beograd, izduvane gume na vozilima!

Večernje novosti 26.02.2016
U sredu 24. februara ispušten je vazduh iz po jedne gume na osam vozila, a u četvrtak, 25. februara, izduvana je guma na četiri vozila. BEOGRAD - JKP Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd saopštilo je danas da je razlog za jutarnji poremećaj… »