Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 26.02.2016

POJAČANA KONTROLA NA ALBANSKO-GRČKOJ GRANICI Izbeglice pokušavaju da nastave put preko Albanije; Grčka ima spreman plan za…

Večernje novosti 26.02.2016
Na albansko-grčkoj granici pojačane su pogranične patrole zbog povećanog broja izbeglica. Na granične prelaze između Grčke i Albanije stigle su izbeglice iz Sirije. SKOPLjE - Na albansko-grčkoj granici pojačane su pogranične patrole zbog… »

Rukavac Ade Huje je kao deponija!

Večernje novosti 26.02.2016
Palilula dobila ekspertizu od Instituta "Jaroslav Černi". Potrebno ukloniti 300.000 kubika nataloženog mulja. Potrebno ukloniti 300.000 kubika nataloženog mulja ANALIZE vode i mulja pokazale su da je rukavac Ade Huje, konstantnim ulivom materija putem… »

Obradović: Okrećemo se Galati, Raduljica: Idemo u četvrfinale

Večernje novosti 26.02.2016
Mali detalji su ispisali rezultat, ponosan sam na moje igrače – rekao je trofejni strateg Fenerbahčea. Veoma važna pobeda protiv snažnog protivnika – ističe srpski centar. U derbiju srpskih trenera i reprezentativaca Panatinaikos je u Atini… »

Molitva u novoj "katakombi"

Večernje novosti 26.02.2016
U Deževi kod Novog Pazara svoju bogomolju izgradili sledbenici raščinjenog vladike Artemija i igumana Nikolaja. Eparhija raško-prizrenska u egzilu u petak obeležila manastirsku slavu. VIŠE od stotinu monaha i vernika, predvođenih raščinjenim… »

Jedemo da popunimo prazninu u duši...

Večernje novosti 26.02.2016
Zbog nervoze i nedostatka ljubavi i pažnje, posežemo za velikim količinama šećera i ugljenih hidrata. Hladna voda smiruje bes i agresiju. UZ seksualni nagon, hrana predstavlja osnovni ljudski poriv za očuvanjem života. Za pravilan rad organizma… »

POTRESNO Četvoro malih Đokića živi u bedi: Nemamo ništa, čak ni majku!

Večernje novosti 26.02.2016
Tuga i siromaštvo ispunili dom porodice Đokić u selu Grizime kod Kosovske Kamenice. Žive samo od socijalne pomoći. TROGODIŠNjI Mihailo imao je samo dva meseca kada je majka Svetlana napustila njegovog oca Srbu (37), a dečaka, njegovog godinu dana… »

Nova gvineja: Ukras na balkonu i u stanu

Večernje novosti 26.02.2016
Egzotična biljka cveta od februara do kasne jeseni lepim, krupnim cvetovima. Ne voli direktno sunce. IZUZETNO lepi i krupni cvetovi i bogato zeleno lišće krase biljku nova gvineja. Ovo atraktivno cveće može da poraste od 20 do 40 centimetara. Cvetovi… »

Ukrajinski vojnik poginuo na istoku zemlje

Večernje novosti 26.02.2016
Jedan ukrajinski vojnik poginuo je u poslednja 24 sata u istočnoj Ukrajini pod kontrolom proruskih pobunjenika, uprkos relativno mirnom primirju, saopštile su danas ukrajinske vlasti. Jedan ukrajinski vojnik poginuo je u poslednja 24 sata u istočnoj… »

Na jeziku manjina već 206.820 imena

Večernje novosti 26.02.2016
Poziv ministarstva da se u spisak birača upišu građani kojima srpski nije maternji. Samo su Albanci prijavili problem. U BIRAČKOM spisku trenutno su imena 206.820 birača upisana na jeziku manjina, a na poslednjem popisu nešto manje od 856.000… »

MONSTRUOZNO Islamska država ima nov način kažnjavanja žena: Otkidaju im živo meso parče po parče

Večernje novosti 26.02.2016
Stanovnici Mosula ga zovu "ujedač" i "grickalica" - to je metalni instrument koji su džihadisti nedavno uveli da bi kaznili žene koje se, po njihovom mišljenju, nisu dovoljno pokrile u javnosti. MOSUL - Stanovnici Mosula ga zovu "ujedač" i… »