Izvor: Blic arhiva vesti 06.05.2016

Bivši odbornik SNS: Otpušten sam jer nisam podržavao DS

Blic 06.05.2016
Dosadašnji odbornik Srpske napredne stranke (SNS) u beogradskoj opštini Vračar Mladen Novakov saopštio je danas da je podneo tužbu sudu, jer smatra da je nezakonito otpušten iz Sportsko-rekreativnog centra Vračar, navodeći kao razlog to što je… »

Lopov bebu pitona sakrio u pantalone

Blic 06.05.2016
Jedan muškarac u SAD pokušao je da iz pet šopa ukrade bebu pitona tako što ju je sakrio u svoje pantalone, ali su mu plan osujetili zaposleni u prodavnici koji su neobičnu scenu uočili na snimku nadzorne kamere. Ušavši u prodavnicu životinja u… »

Pauk vozila više neće voziti na "Slaviju": Zatvaranje placa "Parking servisa"

Blic 06.05.2016
Plac "Parking servisa" na Slaviji, koji služi za smeštaj vozila koja ovo preduzeće uklanja sa ulica zbog prekršaja prestaće sa radom u subotu, 7. maja. - Nepropisno parkirane automobile, uklonjene po nalogu Saobraćajne policije i Komunalne… »

Zabranjeno reklamiranje "kafetina" u BiH

Blic 06.05.2016
Agencija za lekove i medicinska sredstva u Bosni i Hercegovini (AML) povukla je prošle sedmice saglasnost za oglašavanje "kafetina" široj javnosti u toj zemlji. U obaveštenju koje se nalazi na sajtu ove agencije navodi se da je reč o leku koji… »

Tajkun merka zgarište: Milioner ponudio pomoć za izgorelu crkvu, a evo koji odgovor je dobio

Blic 06.05.2016
Đokan Majstorović, starešina Crkve Svetog Save, kaže da su posle požara predstavnici firme „Medison ekvitis“ obišli zgarište crkve. On u razgovoru za „Blic“ objašnjava da ne zna ništa o ponudama ove firme da učestvuje u obnovi crkve koju… »

"Putine spasi nam decu": Pobunjenici u Siriji mole ruskog predsednika da zaustavi rat

Blic 06.05.2016
Sirijska opoziciona politička partija poslala je pismo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu u kojem od njega traži da zaustavi rat i teroriste u Siriji. Pismo je poslala Sirijska nacionalna partija mladih, inače stranka koja je protiv predsednika… »

Novi-stari kupac Slovenci i dalje hoće Telekom

Blic 06.05.2016
Telekom Slovenije je i dalje zainteresovan za Telekom Srbije, poručio je predsednik Uprave slovenačke kompanije Rudolf Skobe. - Interesuju nas sve priče u kojima možemo da budemo deo veće regionalne ili globalne priče. Telekom Slovenije će morati… »

Politički predstavnici Srba o viznoj liberalizaciji za Kosovo: Srbi mogu biti diskriminisani zbog pasoša

Blic 05.05.2016
Preporuku Evropske komisije za ukidanje viza za putovanja građana Kosova u Šengensku zonu politički predstavnici Srba u institucijama u Prištini ocenili su danas kao korak napred, ali su ukazali i na to da kosovski Srbi mogu biti diskriminisani zbog… »

ISPOVEST ČLANICE BANDE PINK PANTER (2): "Posle bekstva iz zatvora prvo sam popila ledeno pivo"

Blic 06.05.2016
Olivera Ćirković (47), bivša košarkašica i članica bande “Pink Panter”, sada u grčkom zatvoru “Eleonas Tiva” izdržava 12-godišnju kaznu zbog pljački zlatara. Poznata je kao jedina žena koja je pobegla iz atinskog zatvora “Koridalo”… »

Dva meseca od Ekremove smrti: Propevala supruga Igbala

Blic 06.05.2016
Samo dva meseca od smrti Ekrema Jevrića, supruga Igbala rešila je da nastavi njegovim putem. Igbala je snimila numeru sa reperom Alijem Kingom, a pesma će za dve, tri nedelje "ugledati svetlost dana". Jevrićeva uskoro snima i spot za numeru u kojem… »