Regioni arhiva vesti 22.06.2016

Ubio ih grad jer su radili na praznik?

Glas Zapadne Srbije 22.06.2016
Bajina Bašta – Predsednik opštine Bajina Bašta Radomir Filipović, optužio je meštane Pepelja i još nekoliko sela da su odgovorni za nalet gradonosnih oblaka jer su radili za vreme verskih praznika. Naime, više sela bajnobaštanske opštine… »

Za vikend „Vidovdanski sabor“ na Suvoj planini

Jugmedia 22.06.2016
GADŽIN HAN – U subotu 25. juna i nedelju 26. juna na izletištu „Tri lokve“ na Suvoj planini održaće se već tradicionalni „Vidovdanski sabor“. Za subotu je planirano okupljanje ljubitelja prirode, podizanje šatora i druženje, a u nedelju… »

Četnik kome su partizani podigli spomenik

Politika 22.06.2016
U školskom dvorištu rodnog sela, kapetan Slavko Cvetić sam sebi namakao omču i gurnuo stolicu ispod nogu. Rudnik – I da je živeo do kraja rata, niko u Majdanu ne veruje da bi pripadnik ravnogorskog pokreta Slavko Cvetić pogazio zakletvu i prestao… »

Ledamus završen koncertom učenika Muzičke škole

Jugmedia 22.06.2016
LESKOVAC – Mocart, Šopen, List, Betoven, Iber, Prokofjev, ali i „Žanjem žito“ i „Da sam izvor voda ladna“, bili su sinoć na repertoaru završnog, desetog po redu ovogodišnjeg koncerta festivala „Ledamus“, koji je pre 45 dana počeo… »

Kruševac organizuje Vidovdanske svečanosti

Glas Zapadne Srbije 22.06.2016
Kruševac - Turistička organizacija grada Kruševca, organizuje od 24. do 26. juna manifestacije u okviru Vidovdanskih svečanosti. U saopštenju Turističke organizacije se navodi da će u Lazarevom gradu biti održan Prvi međunarodni Vidovdanski… »

Sedišta kombija puna cigareta!

OK radio 22.06.2016
Carinici su u ponedeljak, na graničnom prelazu Gradina, sprečili pokušaj krijumčarenja 27.400 cigareta i 106.000 švedskih kruna. Cigarete je pokušao da prokrijumčari bugarski državljanin, koji se sa još šest saputnika u putničkom kombiju… »

Održan Prvi sabor "Svete Trojice" u Pridvorici

Glas Zapadne Srbije 22.06.2016
Ivanjica - U organizaciji izvorne pevačke grupe "Klekovički žubor", Mesne zajednice Pridvorica i Doma kulture Ivanjica, a pod pokroviteljstvom opštine Ivanjica u Pridvorici je juče održan prvi sabor "Svete Trojice". Pridvorica se orila od izvorne… »

Počeo prvi upisni rok na DUNP

Radio sto plus 22.06.2016
Prijavljivanjem kandidata za polaganje prijemnih ispita za upis u prvu godinu osnovnih i integrisanih akademskih studija na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru (DUNP) danas je počeo prvi upisni rok, a predaja dokumenata traje do petka 24. juna. Rektor… »

Sandžaklija “pao” sa 6kg marihuane na prelazu Gostun kod Bijelog Polja!

Sandžak haber 22.06.2016
Zbog posjedovanja šest kilograma marihuane, crnogorska i srpska policija uhapsili su jutros Nehada Kozicu na graničnom prelazu Gostun. Naime, kako CdM saznaje, u zajedničkoj akciji Odsjeka za droge crnogorske kriminalističke policije i MUP-a Srbije… »

GRADONAĆELNIK BISEVAC NAREDIO HITNO ČIŠĆENJE I UREĐENJE BEDEMA! Čišćenje u toku!

Sandžak haber 22.06.2016
Novi Pazar – Zakupac severnog dela Bedema Rifat Nezirović rekao je da se trenutno radi na velikom projektu koji on sprovodi zajedno sa lokalnom samoupravom Novog Pazara, kojim će Novopazarska tvrđava dobiti sasvim novi izgled. Nezirović je rekao za… »