Arhiva vesti 29.06.2016

Beograd sklopio saradnju s jednim od najlepših gradova u Evropi (foto)

Telegraf 29.06.2016
Rezultat prošlogodišnjeg sastanka između gradonačelnika Beograda i Minska je manifestacija "Dani Beograda u Minsku" koji se trenutno održavaju u glavnom gradu Belorusije. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i gradonačelnik Minska Andrej Šorec sa… »

SANU će nastaviti da služi društvu i državi kako zna i ume

Politika 29.06.2016
I naše polupismene megdandžije, koje su pravile ovu državu, imale svest o potrebi i kulture i prosvete i dovodile pismene i ozbiljne ljude u meri u kojoj su znali i mogli. Srpska akademija nauka i umetnosti ove 2016. podsećaće na činjenicu da je pre… »

MUP otkrio 170 ilegalnih migranta

Radio 021 29.06.2016
Pripadnici policije, koji su učestvovali u međunarodnoj akciji "Siročo - 2", usmerenoj na rasturanje kriminalnih mreža koje se bave krijumčarenjem migranata duž zapadnobalkanske rute, uhapsili su pet osoba i otkrili 170 ilegalnih migranata… »

Novi selektor bi mogao da bude stranac

Beta 29.06.2016
Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Vejn Runi rekao je danas da bi naredni selektor ekipe mogao da bude stranac, ali da bi više voleo domaćeg trenera na toj funkciji. Selektor Engleske Roj Hodžson je u ponedeljak podneo ostavku posle poraza od… »

Dan Dunava danas posvećen deci i očuvanju reke

Politika 29.06.2016
U Srbiji će Međunarodni dan Dunava danas biti obeležen na Zemunskom keju, a manifestacija će biti posvećena deci i edukaciji najmlađih o očuvanju eko-sistema najveće evropske reke. Na manifestaciji će učestvovati više stotina mališana i to u… »

Znate li protiv koga Federer danas igra? Pogledajte ove brojke, sve će vam biti jasno!

Sportske.net 29.06.2016
Najtrofejniji teniser današnjice večeras će u drugom kolu Vimbldona odmeriti snage sa najvećom senzacijom ovogodišnjeg turnira. Ukoliko kiša na Vimbldonu ponovo ne poremeti raspored mečeva do kraja dana, od 17 časova i 30 minuta bićemo u prilici… »

Keri: Britanija možda uopšte ne izađe iz EU

RTV 29.06.2016
VAŠINGTON - Američki državni sekretar Džon Keri izjavio je sinoć da odluka Britanaca na referendumu 23. juna da njihova zemlja izađe iz Evropske unije možda nikad ne bude realizovana i da zvanični London ne žuri da napusti taj blok. Keri je, dan… »

U: eksploziji na jugoistoku Turske poginula dva vojnika

Blic 29.06.2016
Dva turska vojnika su poginula, a tri su ranjena u napadu kurdskih pobunjenika u jugoistočnoj provinciji Mardin, prenela je turska novinska agencija Anadolija. Improvizovana eksplozivna naprava je aktivirana je kada je jedno oklopno vozilo prolazilo… »

Boje: Izlazak Britanije iz EU izazvao paniku na finansijskim tržištima

Nova ekonomija 29.06.2016
Na istorijskom i senzacionalnom referendumu, britansko biračko telo je prošle nedelje poremetilo politički poredak i odlučilo da napusti Evropsku uniju. Iznenađujuća odluka je ostavila politički sistem u haosu i izazvala paniku na finansijskim… »

Ekonomski fakultet i Vojvođanska banka potpisali Protokol o saradnji

Nova ekonomija 29.06.2016
Ekonomski fakutet Univerziteta u Beogradu i Vojvođanska banka potpisali su danas Protokol o saradnji kojim je predviđena realizacija brojnih aktivnosti u cilju podrške. Saradnja definisana ovim Protokolom obuhvata studentske prakse, stipendiranje… »