Zabava arhiva vesti 29.09.2016

Poslušajte prvi singl Lene Kovačević na engleskom jeziku!

Blic 29.09.2016
Pevačica i kompozitor Lena Kovačević objavila je svoju prvu pesmu u pop-dens žanru, namenjenu regionu. U potpuno novom svetlu, Lena Kovačević se predstavlja kao kantautor i kompozitor pesme "Pick Up" i prvi put objavljuje singl na engleskom jeziku… »

Besplatna prezentacija originalne i lekovite EMOTIONAL GATES terapije

Lepota i zdravlje 29.09.2016
Besplatna prezentacija nove alternativne terapije i sistema isceljenja Emotional Gates Therapy™ koja poboljšava zdravlje i blagostanje u svim dimenzijama osobe, i to konektovanjem ljudi sa sa “istinskim sobom”, osnivača i predavača Lionela Gunja… »

Prošetala sam Beogradom sa nikabom na glavi - pogledajte reakciju

24 Sata 29.09.2016
Nikab, materijal koji žene u pojedinim arapskim zemljama svakodnevno nose preko lica otkrivajući samo oči, u centru Beograda uopšte ne izaziva onoliko pažnje koliko bi neko možda pomislio. Ali ono malo pažnje što izaziva je jako bolno… »

Makedonija zabranila emitovanje srpske muzike!

Svet 29.09.2016
Udruženje za zaštitu autorskih i muzičkih prava (ZAMP), na zahtev organizacije muzičkih autora Srbije SOKOJ, zabraniće javno prikazivanje muzike iz repertoara SOKOJ-a na svim radio i televizijskim stanicama na teritoriji Republike Makedonije. Zabrana… »

#Digital2016 – Zoran Marković: Inostrane produkcije, čija su prava svake godine skuplja, ne vode računa o našem tržištu…

Svet 29.09.2016
Ovogodišnja regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2016, po prvi put se održalala dva dana, a govorilo je preko 60 stručnjaka iz celog regiona i sveta. U prelepoj zgradi Geozavoda, atmosfera je bila potpuno… »

Ljubav cveta posle pomirenja: Ovako je Sofija čestitala rođendan Ademu (foto)

Svet 29.09.2016
Sofija Milošević i Adem Ljajić obnovili su romansu, što ne kriju od javnosti. Njih dvoje su zajedno proslavili Ademov 25. rođendan. Manekenka nije propustila da na Instagramu pokaže kako su proveli predivan slavljenički dan. “Tvoje oči su moje… »

Devica se suočava sa istinom, a Rakovi imaju ozbiljne propuste u ljubavi

Lepota i zdravlje 29.09.2016
Sunačni četvrtak je pred vama, a da li su vam i zvezde naklonjene, proverite u našem horoskopu… Guliver/Getty Images OVAN Ukoliko neko ima primedbu na vaš način rada ili ponašanje, prihvatite dobronamernu kritiku. Zatražite praktičan savet od… »

Našli smo odgovor NA večito pitanje: Koje su glavne ženske slabosti?

Kurir 29.09.2016
Za svaku osobu slabosti predstavljaju različite stvari. Od izgleda stopala pa do ljubomore. Pogledajte koje su glavne ženske slabosti. Motivisani razvodom Breda i Andželine, odlučili smo da ispitamo od čega zavise i kada se javljaju ženske slabosti… »

Posle razvoda, pravac Hrvatska?!

Vesti online 29.09.2016
Usred medijske hajke o razvodu glumaca, holivudska zvezda dobila odobrenje grada Šibenika za izgradnju luksuznog kompleksa. Bred Pit, koji se trenutno razvodi od Anđeline Džoli, dobio je odobrenje grada Šibenika za izgradnju luksuznog kompleksa u… »

Ostavio iz sebe 30 godina braka: Marinko Rokvić se zvanično razveo?

Svet 29.09.2016
Marinko Rokvić odnedavno je i zvanično slobodan čovek, a njegov tridesetogodišnji brak sa Slavicom je i sudski razveden. Iako je pevač pokušavao da se pomiri sa suprugom, ona nije htela da mu oprosti prevaru sa mlađom ženom iz Makedonije. Slavica… »