Zabava arhiva vesti 29.09.2016

40 smokava za 40 dana… Prirodni lek koji će vam preporoditi organizam!

Lepota i zdravlje 29.09.2016
Smokve su izuzetno korisne, kako sveže, tako i suve, a konzumiranje svežeg, tek ubranog ploda je luksuz koji nije svakome dostupan. Guliver/Getty Images Ali, postoji odličan recept sa suvim smokvama koji će bukvalno preporoditi vaše telo! Sastojci… »

Tokom menstruacije je najbolje izbegavati ovaj položaj pri spavanju

Lepota i zdravlje 29.09.2016
Menstrualni bolovi i osećaj nelagode obično se pojačavaju tokom noći kada se telo umiri. Žene mogu da olakšaju sebi spavajući u određenom položaju, a koji je najbolji položaj za spavanje kada imate menstruaciju saznajte u nastavku teksta… »

"Tihi ubica" u Srbiji - da ne budete sledeći

Mondo 29.09.2016
"Srce daje snagu čitavom telu. Zahvaljujući njemu voliš, smeješ se i živiš život punim plućima", jedna je od poruka kojima je obeležen Svetski dan srca u Mixer House-u. Evo saveta kako da smanjite rizik od bolesti srca! Foto… »

Story i Lisa lepa&srećna shopping day: Nezaboravna porodična zabava u zemun parku!

Kurir 29.09.2016
Zemun park će u subotu, 1. oktobra, biti epicentar najboljeg provoda u gradu za celu porodicu uz Story i Lisa lepa & srećna shopping day. U periodu od 10 do 22 časa biće organizovan šoping po neverovatnim cenama i popustima celog vikenda, od petka do… »

Moja kravica paketići za đake prvake: Donacija Imleka povodom Svetskog školskog dana mleka

Lepota i zdravlje 29.09.2016
Povodom Svetskog školskog dana mleka, kompanija Imlek, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, obradovala je mlečnim paketićima više od 3500 đaka iz gradova širom Srbije, među kojima su Beograd, Subotica, Zrenjanin, Užice… »

Najezda crvenih usana: Ne nosim karmin i ponosna sam na to!

Lepota i zdravlje 29.09.2016
Crveni ruž postao je “must have” i sastavni deo spoljašnjeg izgleda svake devojke. Koliko puta vam se u proteklih nekoliko dana desilo da vam se na ulici nasmeju “crvene usne”, koje je nemoguće ne primetiti? Guliver/Getty Images Nemam ništa… »

Čudno je, ali postoji tačno vreme kada bi trebalo da peremo zube i brijemo noge!

Svet 29.09.2016
Poznato nam je da je pranje zuba preporučljivo ujutru i uveče i da je pre spavanja poželjno skinuti šminku, ali jeste li znali da postoji određena satnica za šišanje kose i brijanje nogu? 7:00 – pranje zuba Iako mnogi praktikuju da zube peru… »

U toku upis u Školu za novinare – Lidija Ćulibrk: Poznavanje funkcionisanja medija, pismenost i pravi odnos prema…

Svet 29.09.2016
Jesenji semestar Škole za novinare i urednike u Color Press Grupi počinje u subotu 1. oktobra. Ovog semestra biće upisana 21. generacija Škole. Color Press Grupa kao najveći izdavač magazina u regionu sa 64 izdanja i 11 internet portala i 70… »

Ana Kokić otkriva: Evo koje koleginice sa estrade su prave bombe!

Kurir 29.09.2016
Ana Kokić je u poslednje vreme ne skida osmeh sa lica jer je svoju liniju dovela do savršenstva. Međutim, kako kaže, volela bi da to bude još bolje ali su joj slabe navike što se vežbanja tiče. "Ja volim te mršavice, kada je žena skroz zategnuta… »

Ne volim beli luk, ali otkad sam njime izlečila lice – ne ispuštam ga iz ruku!

Lepota i zdravlje 29.09.2016
Nikada mi nije palo na pamet da na lice nanosim beli luk, a verujem da nije ni većini devojaka. Međutim, zbog problema koje sam imala sa lice, rešila sam da idem na “sve ili ništa”. Guliver/Getty Images Devojke koje kubure sa dosadnim tačkicama i… »