Izvor: Alo arhiva vesti 23.01.2017

Prepečen tost je opasan po zdravlje!

Alo 23.01.2017
Prepečen tost, preterano prženi ili pečeni krompiri nose rizik od raka, upozorili su danas u kampanji britanski zvaničnici koji su ukazali na kancerogena svojstva koja se pojavljuju kod preterano termički obrađenih namirnica. Zagoreli ili zatamneli… »

Fudbaleru demolirali kuću!

Alo 23.01.2017
Selektor fudbalske reprezentacije Togoa Klod Le Roa rekao je danas da nije siguran da li će golman Kosi Agasa igrati ključnu utakmicu Kupa afričkih nacija (KAN). Agasina kuća u Togou je demolirana pošto su ga navijači optužili da je kriv za poraz… »

Sve veći broj mladih radikalizovan

Alo 23.01.2017
Austrijske vlasti su suočene sa novim fenomenom, a to je da se sve više mladih lica radikalizuje, što je u međunarodnoj zajednici već poznato, ali u Austriji do sada nije viđeno, rekao je generalni direktor za javnu bezbednost Konrad Kogler. On je… »

Talibani pisali Trampu!

Alo 23.01.2017
Talibani su zamolili predsednika Donalda Trampa da povuče oružane snage SAD iz "močvare" Avganistana, govoreći da ništa sem krvoprolića i uništenja nije postignuto u poslednjih 15 godina, javlja Rojters. U otvorenom pismu upućenom predsedniku SAD… »

Umro Rene iz serije "Alo, alo"

Alo 23.01.2017
Glumac Gorden Kej, koji se proslavio u britanskom sitkomu "Alo, alo" preminuo je u 75. godini. Kejev bivši agent potvrdio je za BBC da je glumac preminuo u domu za stare. Gordon Kej proslavio se ulogom Renea Artoa u humorističkoj seriji "Alo, alo" čija… »

Pijani poslanici poludeli zbog zabrane alkohola

Alo 23.01.2017
Zajedničkim snagama poslanici u parlamentu Belgije odbacili su inicijativu da im se ukine pravo na besplatno pivo i vino u skupštini, javili su lokalni mediji. Etički komitet je tražio od predsedavajućeg parlamenta Zigfrida Brakea (Siegfried Bracke)… »

Ne gledam sestru na TV-u!

Alo 23.01.2017
Posle uključenja Etora, supruga Teodore Radojičić, u vilu "Parova", oglasio se i njen brat Mihailo. Mihailo je za "Hepi" rekao da ne prati rijaliti i ne želi da gleda sestru iako je podržava. - Ne gledam Teodoru, tako mi je lakše. Ja nisam bio za to… »

Katarina Šišmanović se povlači iz javnosti

Alo 23.01.2017
Katarina Šišmanović, koja je krajem prošle godine raskinula emotivnu vezu sa vlasnikom produkcijske kuće “Emotion” Goranom Stamenkovićem i nakon čega je prestala da vodi emisiju “Sve za ljubav”, sada je odlučila da više ne bude… »

Trenirao bih Đokovića, on je kao Real Madrid

Alo 23.01.2017
Najbolji hrvatski teniser u istoriji Goran Ivanisević izjavio je danas da bi veoma rado u budućnosti trenirao Novaka Đokovića. Ivanišević, koji je u Melburnu bio uz Tomaša Berdiha, istakao je da se Đokovićev poziv ne odbija. "To vam je isto kao… »

Brucoši "pali" na najosnovnijim pitanjima!

Alo 23.01.2017
Dr Čolaković se pita šta naši đaci uče i podseća da je Karl Rodžers, istaknuti svetski psiholog, praveći razliku između enciklopedijskog i praktičnog znanja rekao: “Budi puška, a ne vagon nabijen eksplozivom!“. Istraživanje dr Radomira… »