Izvor: Alo arhiva vesti 23.01.2017

Tramp šokirao preduzeća!

Alo 23.01.2017
Predsednik SAD Donald Tramp najavio je danas u razgovoru sa čelnicima američkih kompanija da bi njegova administracija mogla da smanji propise koji regulišu rad kompanija za 75 procenata ili više, prenosi agencija Rojters. Tramp je, na sastanku sa… »

Palo 245 osoba zbog oružja

Alo 23.01.2017
Španska policija saopštila je da je u akciji suzbijanja nelegalne trgovine oružjem širom Evrope konfiskovano 664 komada oružja i uhapšeno 245 osoba u 11 zemalja, javlja AP. U saopštenju Civline garde navodi se da je u Španiji uhapšeno 46 osoba, a… »

Izvučena tri šteneta iz zatrpanog hotela!

Alo 23.01.2017
Spasilački timovi u Italiji izvukli su danas tri šteneta iz ruševina planinskog hotela zatrpanog lavinom pre šest dana. Portparol vatrogasaca je rekao da je pronalaženje štenaca, koji su u dobrom stanju, pozitivan znak da ima nade za najmanje 20… »

Marina, šta to beše zebra

Alo 23.01.2017
Atraktivnu pevačicu Marinu Tadić uslikali smo u centru grada kako pretrčava ulicu van pešačkog prelaza. Možda bismo joj u ovom kršenju pravila progledali kroz prste da pešački prelaz nije bio na samo nekoliko metara od nje. Očigledno da je… »

Šaban: Sin neće da me upozna sa snajkom

Alo 23.01.2017
Šaban Šaulić nada se da će ove godine oženiti sina Mihajla. On otkriva da njegov naslednik ima devojku, ali mu nije jasno zašto neće da je upozna sa ostalim članovima porodice Šaulić. POVEZANE VESTI: Evo šta je Kemiš zabranio Zorici (VIDEO)… »

Tači: Otvaramo poslednje poglavlje

Alo 23.01.2017
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je, uoči nastavka razgovora u Briselu, da je došlo vreme da se otvori poslednje poglavlje u dijalogu Beograda i Prištine, a kao najboje moguće rešenje navodi da Srbja prizna kosovsku nezavisnost. Najbolje… »

Želim da igram za Srbiju u Tokiju!

Alo 23.01.2017
Član reprezentacije Bahreina u stonom tenisu Mohamed Abas (22) živi svoj san. On je ove sezone pojačao ekipu Banata, sa kojom beleži sjajne rezultate. Celokupan dojam o Srbiji i ljudima sa naših prostora mu je fenomenalan, a kako kaže za „Alo!”… »

Video grupnog silovanja objavili na Fejsbuku

Alo 23.01.2017
Trojica muškarca uhapšena su zbog silovanja devojke. Oni su uhapšeni u Švedskoj, a snimak grupnog silovanja su prenosili preko Fejsbuka. Lokalna policija je alarmirana nakon što je Luisa, jedna od članica zatvorene Fejsbuk grupe videla video u… »

Osiguranje ne pokriva povrede na skijanju

Alo 23.01.2017
Novosadski turisti, doživeli su neprijatno iskustvo na zimovanju u Austriji jer su, tek kada je jedna turistkinja teže povređena na skijaškoj stazi, saznali da im osiguranje koje imaju kao vlasnici kartica pojedinih osiguravajućih kuća, odnosno… »

Zgradu EU isprskali mlekom

Alo 23.01.2017
Proizvođači mleka iz raznih evropskih zemalja poprskali su danas zgradu EU u Briselu mlekom u prahu, u znak protesta zbog krize u njihovom sektoru. Mnogi proizvođači mleka dovedeni su skoro do bankrotstva zbog sve nižih cena otkupa mleka i povećanja… »