Arhiva vesti 03.06.2017

Oprez: Povučena još jedna hrana za bebe sa našeg tržišta

iKragujevac 03.06.2017
Preduzeće Medis Pharma, kao distributer proizvoda Novalac Medis, preventivno je povukao sa srpskog tržišta mlečnu hranu za odojčad Novalac C C, serija 45405. Rok za upotrebu te hrane za bebe je 23. septembar 2018, a proizvodjač je UP Medi-Europa SA… »

Tri leskovačke škole na Malim olimpijskim igrama

Jugmedia 03.06.2017
Gradski Savez za školski sport organizovao je „Male Olimpijske igre“, a učešće su uzele dve ekipe OŠ „Svetozar Marković“, jedna ekipa OŠ „Vožd Karadjordje“ i jedna ekipa OŠ „Bora Stanković“ iz Vučja. One će predstavljaće grad… »

Aerodrom Šarl de Gol bez evakuacije, lažna dojava o bombi

Večernje novosti 03.06.2017
Nakon što su mediji preneli da je terminal na aerodromu "Šarl de Gol" u Parizu evakuisan danas kada je pronađen "sumnjiv paket" u blizini mesta gde se vrši pasoška kontrola. Nakon što su mediji preneli da je terminal na aerodromu "Šarl de Gol" u… »

Vulin: Suštinski problem ilegalnih domova su blage kazne

Večernje novosti 03.06.2017
U protekle dve godine pronađeno je i zatvoreno više ilegalnih domova za stare nego u prethodnih godina, koliko je postojala inspekcija socijalne zaštite, kaže ministar Aleksandar Vulin. U protekle dve godine pronađeno je i zatvoreno više ilegalnih… »

Još se ne zna identitet napadača u kazinu u Manili

Večernje novosti 03.06.2017
Filipinske vlasti saopštile su da još ne znaju identitet naoružanog muškarca koji je ubio 37 osoba u napadu u kazinu u Manili, ali insistiraju da za napad nije odgovorna esktremistička Islamska država. Filipinske vlasti saopštile su danas da još… »

"SNS ne dâ Vučića, fotelja bliža Dačiću nego Brnabićevoj"

B92 03.06.2017
Sednica Predsedništva SNS, na kojoj će se raspravljati o premijeru i sastavu vlade, trebalo bi da bude održana do kraja sledeće nedelje, pišu Večernje novosti. Stav koji bude zauzeo vrh naprednjaka trebalo bi da potvrdi i Glavni odbor SNS, kako bi… »

Panika i vriska zapanjenih radnika: Mostarski biznismen usred sastanka ustao i bacio se s balkona (video)

Blic 03.06.2017
Osnivač i vlasnik mostarskog NSofta, trenutno najprofitabilnije firme u BiH, Igor Krezić, iznenada je prekinuo svoj govor na sastanku radnika firme i skočio s balkona drugog sprata zgrade. Sve je snimano kamerama, a njegov neočekivani potez izazvao je… »

NARANDŽASTI ALARM: Danas moguće opasne vremenske pojave u većem delu Srbije

Prva 03.06.2017
Republički hidrometeorološki zavod upozorio je građane Srbije da su danas moguće opasne vremenske prilike u većem delu zemlje. Kako se navodi, jug, jugozapad i jugoistok, kao i centralni delovi Srbije su pod "narandžastim" alarmom, koji predviđa… »

Više u novčaniku – isto u korpi

Politika 03.06.2017
U prva četiri meseca prosečna zarada nije realno porasla, ali, ako se povećaju plate u javnom sektoru, njen rast u 2017. je izvestan. – Najviše plate u Beogradu i okolini, a najniže na jugu. Prosečna zarada, bez poreza i doprinosa, isplaćena u… »

Špigl: Tramp dao otkaz Zemlji

Radio 021 03.06.2017
Nemački list „Špigl“ objavio je na naslovnici svog najnovijeg izdanja lik Donalda Trampa i Zemlje koja gori. List je tako odreagovao na vest o izlasku SAD iz Pariskog sporazuma o klimi. Predsednik SAD predstavljen je kao igrač golfa koji udara… »