Izvor: Alo arhiva vesti 15.06.2017

Kraljici silikona pobegao ortak

Alo 15.06.2017
Suđenje Tijani Đurićić (26) iz Beograda, poznatijoj kao Kraljici silikona, odloženo je danas zbog nedolaska jednog od okrivljenih. Suđenje „kraljici silikona” Tijani Đuričić (26), optuženoj da je otela i zlostavljala svoju bivšu podstanarku… »

Romana je bila sa njim, a posle "shvatila" da je gej (FOTO)

Alo 15.06.2017
Pop pevačica Romana Panić vodi veoma turbulentan ljubavni život. Nakon što ju je bivši verenik, grčki advokat Fotos Pitađis, sa kojim je bila tri godine u burnoj vezi, prevario sa voditeljkom Jovanom Simić i napravio joj dete, ona je pokušala da… »

Pokojna Ksenija je u ovome bila nenadmašna (VIDEO)

Alo 15.06.2017
Pokojna pevačica Ksenija Pajčin je bila rođena za scenu. Ona je sve prva radila, a pokazala je i kako se tverkuje. Ksenija je bila veoma lepa i talentovana. Ona je, osim toga što mogla da se pohvali velikim brojem hitova, mogla da se diči i zbog svog… »

Izbola ga pokraj reke, on seo u kola da se spase

Alo 15.06.2017
Nakon što je zadobio nekoliko uboda nožem, mladić seo u auto i krenuo da beži. Meštani ga našli krvavog u gradu. U Varaždinu je noćas oko 3.50 sati 21-godišnjakinja nožem pokušala da ubije muškarca (30), javljaju hrvatski mediji. Tačno mesto… »

Gola paradira ispred Zida plača (VIDEO 18+)

Alo 15.06.2017
Devojka se skinula skroz gola i krenula da šeta ispred Zida plača. Prava drama odigrala se tokom vikenda u Jerusalimu kada je nepoznata devojka sa sebe skinula svu odeća kod Zida plača i krenula da šeta. Odmah je do nje dotrčala jedna žena koja je… »

Ovako Aleksandra zamišlja brak, a može li tako?

Alo 15.06.2017
Pevačica Aleksandra Prijović želi što pre da se venča sa Filipom Živojinovićem. Aleksandra Prijović već godinu dana živi sa izabranikom Filipom Živojinovićem, a mašta i o braku sa njim. Kako je sigurna da je pronašla idealnog muškarca… »

Isidora otkrila zašto nosi šešire (FOTO)

Alo 15.06.2017
Prva asocijacija na književnicu Isidoru Bjelicu je šešir. Od kako znamo za nju, ona ne skida šešire sa svoje glave. Ima razne modele, različitih veličina i boja i stalno ih obnavlja. Toliko divnih dusa u zivotu sretnemo i dodirnemo da imamo puno… »

Uključila klimu da se rashladi i zažalila (VIDEO)

Alo 15.06.2017
Nakon što ovo pogledate više nikad nećete poželeti da uključite klima uređaj. Uvek detaljno proverite svoj klima uređaj, jer nikad ne znate šta se tamo skriva. Osim prašine i bakterija koje nisu vidljive golim okom, unutra možemo da zateknemo… »

I ona je zakačila, ne paze!?

Alo 15.06.2017
Sinoć su na žurki u rijalitiju "Parovi" svi igrali, samo je njoj bilo loše. Mirela nije ustala da igra, jer je bila nervozna i nije se osećala dobro. I ONI U "PAROVIMA" PRAVE BEBU Rakac, stiže ti unuče! Njoj kasni ciklus, a Mili je opisao kako su… »

Vučića hteli da iznenade, kad ono...

Alo 15.06.2017
Mladi naprednjaci pokušali su da iznenade Vučića, ali se ovome nisu nadali. Veliki broj mladih pripadnika SNS-a pokušali su rano rano jutros da prijatno iznenade predsednika Srbije Aleksandra Vučića tako što su se okupili ispred zgrade… »