Izvor: Alo arhiva vesti 15.06.2017

Prošla je godina života bez Mande

Alo 15.06.2017
Danas je tačno godinu dana od kako je preminuo naš glumac Milorad Mandić Manda. Njegovom pomenu, pored supruge Anje i najbliže rodbine, prisustvovale su i brojne kolege među kojima su Branka Pujić, Anica Dobra, Boda Ninković, Dragan Bjelogrlić… »

Ekskluzivni snimci sa Cecinog rođendana (VIDEO)

Alo 15.06.2017
Na proslavi 44. rođendana Cece Ražnatović je vladala sjajna atmosfera. Na slavlju su najveseliji bili Ceca, njena ćerka Anastasija i sin Veljko. Sve detalje ove proslave na kojoj je bilo mesta samo za dobru pesmu i zabavu, pogledajte u novoj epizodi… »

Zakačili se Šutanovac i Obradović

Alo 15.06.2017
Lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je da Dveri nisu prihvatljiv koalicioni parner za tu stranku što Bošku Obraoviću, očigledno, nije prijalo! Naime, Šutanovac je izjavio da opozicija treba se ujedini na neki način, a da će glavno… »

Muškarac se razneo bombom u voćnjaku

Alo 15.06.2017
Meštani su čuli eksploziju, a potom je pronađeno beživotno telo muškarca. Beživotno telo, za sada nepoznatog muškarca, pronađeno je danas u prepodnevnim časovima u jednom od voćnjaka na levoj strani puta na ulaska u Prigrevicu iz pravca Apatina… »

Mahao je pasošem i pričao na francuskom

Alo 15.06.2017
Ispitivanjem svedoka nastavljeno ponovljeno suđenje Dejanu Puzigaći, optuženom za učešće u prebijanju na smrt francuskog navijača Brisa Tatona. U Višem sudu u Beogradu danas je ispitivanjem svedoka nastavljeno ponovljeno suđenje Dejanu Puzigaći… »

Zvezda i Partizan bi mogli da se kupe za siću!

Alo 15.06.2017
Tragajući za mogućim rešenjima u vezi sa Partizanovom krizom u košarci, stižemo do priče o fudbalu. Kroz pomalo skrajnutu temu o privatizaciji srpskih klubova ovog puta prolazimo sa Tomislavom Karadžićem, počasnim predsednikom Fudbalskog saveza… »

Srbi troše više nego što zarađuju

Alo 15.06.2017
Prosečna mesečna raspoloživa sredstva po domaćinstvu u Srbiji iznosila su 60.065 dinara u prvom kvartalu 2017. godine, dok su rashodi u proseku bili 61.370 dinara, saopštio je danas Republički zavod za statistiku. Prema saopštenju RZS-a, prosečni… »

Bosanac opljačkao zlataru BAGEROM!

Alo 15.06.2017
Bager provozao kroz grad, pa usput opljačkao i zlataru. U poslednja dva meseca policija austrijskog okruga Linc-Land suočila se s povećanim brojem krivičnih dela koja se klasifikuju kao "teška krađa". Meta drskog pljačkaša bile su radnje, ali i… »

Napuštaju "Parove" i odlaze!

Alo 15.06.2017
Kada njeni roditelji budu saznali kakvu je odluku donela, pućiće od besa. Parovi već planiraju gde će ići po završetku rijalitija. Branka i Mladen, kao i Dalila i Dejan, imaju isti plan - odmor će provesti na moru. - Idemo na more da uživamo… »

Glumica: Zbog silovanja sam dobila rak (VIDEO)

Alo 15.06.2017
Zvezda serije "Dadilja" je progovorila o silovanju koje je doživela. Glumica Fran Drešer je progovorila je o traumatičnom događaju iz svoje prošlosti kada je napadnuta i silovana u svom domu. Ona ima 59 godina i kaže da misli da je silovanje… »