Izvor: Alo arhiva vesti 15.06.2017

Belorusija nas poslala na EP!

Alo 15.06.2017
Seniorska muška reprezentacija nastavlja niz učestvovanja na Evropskim prvenstvima! Pobeda Belorusije na gostovanju Rumuniji 32:22 (19:11) rešila je sve dileme u grupi 2 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Hrvatsko 2018. godine, u kojoj će "orlovi"… »

Smanjenje plata od 1. jula!

Alo 15.06.2017
Džep građana koji su zaposleni u javnom sektoru, od 1. jula biće tanji. Vlada Crne Gore danas je usvojila zakon po kojem će plate zaposlenima u javnom sektoru od 1. jula biti manje za šest odsto. Predlog zakona o izmenama Zakona o zaradama zaposlenih… »

Ovako izgleda Karleušin miljenik (FOTO)

Alo 15.06.2017
Pevačica se zbog porodice povukla iz javnosti, a ovako izgleda njen sin Pavle. Folk pevačica Olja Karleuša porodila se 2009. godine, a na svet je donela zdravog dečaka kojem je dala ime Pavle. Ona se posle porođaja povukla iz medija i napravila dugu… »

Poznati pokazali mračnu stranu, tukli su i pretili (FOTO)

Alo 15.06.2017
Pevač Aca Lukas je poslednji u nizu javnih ličnosti koje su optužene za fizički napad na javnom mestu. Koji selebritiji su proglašavani nasilnicima i kakve su ih kazne čekale za takva dela... Šime Šikić Simon je priveden u februaru ove godine… »

Ako letujete u Crnoj Gori, možete se suočiti sa ovim problemom

Alo 15.06.2017
Hotelijeri duž primorja traže od Privredne komore Crne Gore da primeni zakon. Apeli hotelijera, vlasnika privatnih apartmana i drugih koji se bave turizmom na jugu Jadrana, posebno na budvanskoj rivijeri, za smanjenje buke, stigli su pred Odbor turizma… »

LGBT: Vučić ispisao novu stranicu srpske demokratije

Alo 15.06.2017
LGBT organizacija "Da se zna" smatra da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, imenovanjem Ane Brnabić za mandatara, ispisao novu stranicu u istoriji srpske demokratije. "Nepunih godinu dana pošto je postala prva javno deklarisana LGBT osoba među… »

Govor Boba Dilana za Nobela je plagijat? (VIDEO)

Alo 15.06.2017
Magazin "Slate" je optužio Boba Dilana za plagijatorstvo, nakon što je primetio sličnosti u njegovom govoru za Nobelovu nagradu i jednog teksta na sajtu "Sparknotes", na kom studenti razmenjuju skripte. U dvadeset rečenica Dilanovog govora se, prema… »

Prva izjava Ane Brnabić!

Alo 15.06.2017
Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić zahvalila se danas predsedniku Srbije na ukazanom poverenju. "Želim da zahvalim Predsedniku na ukazanom ogromnom poverenju da vodim Vladu Srbije i nastavim reforme sa nesmanjenom posvećenošću i snagom… »

Uhapšen usled kupoprodaje droge

Alo 15.06.2017
Novosadska policija saopštila je danas da će podneti krivične prijave protiv dvojice meštana koj su uhvaćeni tokom kupoprodaje kokaina. Kako se navodi u saopštenju policije jedan Novosađanin (31) prodao je juče sugrađaninu paketić za koji se… »

Ubo protivnika iglom i ponosi se time (VIDEO)

Alo 15.06.2017
Fudbaleru argentinskog četvrtoligaša Pacifika preti izbacivanje iz fudbala jer je dokazano da je tokom utakmice Kupa protiv prvoligaša Estudijantesa suparničkog igrača u više navrata ubo iglom?! Pacifiko je napravio veliko iznenađenje pobedivši… »