Izvor: Alo arhiva vesti 15.06.2017

Ronaldo najplaćeniji sportista, evo gde je Novak

Alo 15.06.2017
Na vrhu forbsove liste nalazi se najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo sa 93 miliona dolara zarade, od čega je 35 miliona zaradjeno van terena, odnosno od sponzora i licenciranja. Časopis Forbs objavio je danas listu 100 najplaćenih sportsita u… »

Izašla na ulicu, pa skinula sve sa sebe (VIDEO)

Alo 15.06.2017
Izašla je u provokativnom izdanju, a onda je skinula i ono malo garderobe. Za popularnu pevačicu Sandru Afriku već godinama unazad priča se da je ponosna vlasnica najbolje guze na estradi, a ona svakog leta dokazuje da je sa pravom ovako nazivaju… »

Kad poruči pivo ili poželi cigarete, ne daju mu (FOTO)

Alo 15.06.2017
Tomislav Jurčec, koji ima 23 godine, zarobljen je u telu deteta. Razlog zbog kojeg ovaj mladić izgleda poput učenika osnovne škole je njegova hipofiza, žlezda koja nadzire i upravlja radom većine žlezda u telu. - Šok i neverica! – tako kroz smeh… »

Dalila na gaćicama ispisala poruku (FOTO)

Alo 15.06.2017
Učesnica "Parova" Dalila je plesala, pa slučajno pokazala gaćice, a niko ne može da veruje šta je napisala na njima. Na društvenim mrežama se svi pitaju kome je upućena poruka koju je Dalila ispisala na svojim gaćicama Da gledaocima "Parova"… »

Ukinuta škola "Stari grad", evo šta će biti sa učenicima zaposlenima

Alo 15.06.2017
Odbornici Skupštine grada usvojili su danas odluku o ukidanju Osnovne škole "Stari grad". Odluka je doneta u okviru racionalizacije mreže škola u Beogradu, a primenjivaće se od 31. avgusta ove godine. Prema odluci, učenici upisani u osmoletku "Stari… »

Pinkova zvezda svirala darabuke!

Alo 15.06.2017
Albert Bakić, 22-godišnji takmičar pete sezone šou programa Pinkove zvezde i najozbiljniji kandidat za pobedu ove sezone, izazvao je veliku pažnju javnosti spontanim nastupom na Baščaršiji u Sarajevu. Kada je ušao u jednu prodavnicu tepiha i… »

Odbornik DS nasrnuo na člana SNS

Alo 15.06.2017
U Skupštini grada, tokom rasprave o odluci o ukidanju škole Stari grad, došlo je verbalnog sukoba odbornika SNS Vladimira Orlića i DS Zorana Alimpića, a predsedavajuća Andrea Radulović dala je pauzu od pet minuta da se smire strasti. Alimpić je… »

Udario policajca na motoru!

Alo 15.06.2017
Iz Nezavisnog policijskog sindikata apeluju na vozače da poštuju saobraćajne propise kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća, u kojim, neretko, budu povređeni i sami policajci. Pre dva dana u Beogradu je u saobraćajnoj nezgodi kod Ade… »

Švedski napadač na probi u Zvezdi

Alo 15.06.2017
Švedski fudbaler Filip Helkvist nalazi se na probi u Crvenoj zvezdi, rečeno je danas novinarima u tom klubu. Helkvist ima 26 godina i napadač je, a poslednji klub u kom je igrao je austrijski Volfsberger. Karijeru je počeo u Đurgardenu, odakle je… »

Požar u Sheveningenu, jedna osoba stradala

Alo 15.06.2017
Jedan zatvorenik je stradao u požaru koji je izbio u Sheveningenu. Pritvorska jedinica UN nije zahvaćena. Pritvorska jedinica UN nije ni na koji način zahvaćena požarom koji je izbio prošle noći u prostoru kazneno-popravne institucije u… »