Izvor: Alo arhiva vesti 15.06.2017

Udvarače nemojte da prijavljujete!

Alo 15.06.2017
Država upozorava da dva nova krivična dela izazivaju brojne nedoumice. Žene se žale na udvaranje osoba koje im se ne sviđaju. Polno uznemiravanje i proganjanje, dva nova člana Krivičnog zakonika koja su stupila na snagu pre dve nedelje, i dalje… »

Stavite listove kupusa na grudi, desiće se čudo! (VIDEO)

Alo 15.06.2017
Žene su se od davnina koristile razne trikove kako bi bile lepše, zdravije i privlačnije suprotnom polu. Spas su uglavnom pronalazile u biljkama, a svedoci smo da i danas najbolji efekat daju prirodna rešenja. Među namirnicama koje žene najčešće… »

Jedva čekam da Miliju rodim dete!

Alo 15.06.2017
Mirela je odgovatala na pitanja produkcije. 1. Ukoliko se desi da si trudna, šta će se desiti sa tobom i Milijem, ali i tobom i Andrejom? - Ako se ustanovi da sam trudna abortus ne dolazi u obzir jer sam protiv abortusa. Dece nije nikada dosta i nema… »

Neće moći da viđa sina 200 dana u godini!

Alo 15.06.2017
Na poslednjem ročištu u Zagrebu sudija izrekla privremenu meru po kojoj će roditelji će imati ravnopravno starateljstvo. Pevačica Severina Kojić (45) i biznismen Milan Popović (51) gotovo četiri godine vode bitku za starateljstvo nad… »

Premijer sam bio, cilj je veće učešće SPS-a u vlasti

Alo 15.06.2017
Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) i potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić je izjavio je, povodom izbora Ane Brnabić za mandatara, da poštuje predlog predsednika Srbije, ali da očekuje veće učešće SPS-a u vlasti. "Znate da sam bio… »

Vučićeve odluke u najboljem interesu Srbije

Alo 15.06.2017
Ministar unutrašnjih poslova i funkcioner SNS Nebojša Stefanović izjavio je večeras da potpuno podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića i političke odluke koje donosi zato što je siguran da je to u najboljem interesu Srbije. "Žao mi je što… »

Napadnuta džamija, šest mrtvih

Alo 15.06.2017
Najmanje šest ljudi je poginulo, a 10 je povređeno u terorističkom napadu na džamiju u centru avganistanske prestonice Kabul, rekli su zvaničnici. Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Nadžib Daneš ranije je izjavio da je policija poslata na… »

Otkrivena gnusna istina o Mladenu

Alo 15.06.2017
Jutros je na programu bila emisija koju vodi Đoša, a gde se gledaoci uključuju i ćaskaju o "Parovima" i aktuelnim temama. Današnja tema je bilo flertovanje, gde su učesnici opisivali kako se oni udvaraju devojkama ili momcima, a Mladenova priča je… »

Ovako je Marija reagovala na prisustvo Karleuše

Alo 15.06.2017
Marija Šerifović sinoć je u Beogradu održala nastup, a splav na kom je nastupila došli su Jelena Karleuša i Duško Tošić! EVO ŠTA JE PORUČILA... Marija progovorila o Lukasovom prebijanju Kada je čula da su njih dvoje u publici, Marija je imala… »

Ana je pravi izbor!

Alo 15.06.2017
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je danas, povodom odluke da je novi mandatar Ana Brnabić, ta odluka u najboljem interesu Srbije. "Smatram da je odluka predsednika Srbije Aleksandra Vučića da za mandatara predloži Anu Brnabić… »