Izvor: Alo arhiva vesti 15.06.2017

Srbija otvara još dva poglavlja sa EU

Alo 15.06.2017
Evropska unija (EU) će 20. juna otvoriti još dva pregovaračka poglavlja sa Srbijom. EU će u utorak, 20. juna, otvoriti još dva pregovaračka poglavlja sa Srbijom - poglavlje sedam, o pravima intelektualne svojine, i poglavlje 29, o carinskoj uniji… »

Skot: Ne znam šta Rusi rade u Nišu

Alo 15.06.2017
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kajl Skot rekao je danas u Nišu da "ima dobrih razloga za zabrinutost" zbog postojanja Rusko-srpsko humanitarnog centra u Nišu. "Ne znam tačno šta oni rade, nikada nisam posetio taj centar, ali mislim… »

Mali: Radujem se izveštaju o Savamali

Alo 15.06.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da neće večno biti gradonačelnik i da će posle njegovog mandata ostati rezultati. "Meni mandat ističe u aprilu naredne godine, ali iza mene ostaju rezultati", rekao je Mali novinarima uoči… »

Lansiranjem rakete ubili čoveka!

Alo 15.06.2017
Jedan muškarac preminuo je od zadobijenih opekotina u požaru koji je prouzrokovao odbačeni deo ruske svemirske rakete koja je juče lansirana sa kosmodroma Bajkonur u Kazahstanu, saopšteno je iz Komisije za vanredne situacije. Drugi muškarac, koji je… »

Gotov test iz matematike, EVO REŠENJA

Alo 15.06.2017
Učenici osmog razreda završili su polaganje završnog ispita iz matematike. Alo! vam donosi rešenje testa! Đaci osmih razreda osnovnih škola danas su polagali test iz matematike. Rešenje testa pogledajte OVDE. Završni ispit, mala matura, traje tri… »

Trudna babica u kolima porodila ženu

Alo 15.06.2017
Jednom dečaku se baš žurilo da dođe na ovaj svet. Tim babica KBC „Zvezdara“, među kojima je bila i jedna trudnica, porodio je juče ujutru ženu u kolima ispred bolnice. Juče ujutru do Gradske bolnice dovezena je porodilja kod koje je porođaj… »

Trenutak kada Lukas napada novinara (FOTO)

Alo 15.06.2017
Pevač Aca Lukas je prvo prebio fotoreportera, pa je onda nastavio da ga maltretira. UHAPŠEN Aca Lukas pretukao fotoreportera Nakon što je krvnički udarao novinara "Srpskog Telegrafa" Milana Lučića, pevač je mislio da mu je novinar ukrao telefon, pa… »

Marija progovorila o Lukasovom prebijanju

Alo 15.06.2017
Pevačica Marija Šerifović je otkrila šta misli o fizičkom nasrtaju Ace Lukasa na predstavnika medija. Fizički napad Ace Lukasa na fotoreportera "Srpskog Telegrafa" Milana Lučića, prokomentarisala je i folkerova prijateljica Marija Šerifović koja… »

"Narodno pozorište" jubilej proslavlja sa Dušanom Kovačevićem

Alo 15.06.2017
Okosnica repertoara "Narodnog pozorišta" u Beogradu, u jubilarnoj 150. sezoni, biće domaći dramski tekstovi, a već sam početak označiće povratak Dušana Kovačevića u nacionalni teatar. Vršilac dužnosti direktora Drame "Narodnog pozorišta"… »

Ko je novi premijer Srbije?

Alo 15.06.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će obelodaniti ime mandatara koji će u narednom periodu biti na čelu nove Vlade Srbije. Predsednik Vučić će saopštavanjem imena kandidata za novog premijera razrešiti višemesečne spekulacije u javnosti… »