Izvor: Alo arhiva vesti 15.06.2017

Spremite se da bežite iz grada, evo zašto

Alo 15.06.2017
Beograd će ovog leta biti veliko gradilište. Mašine uveliko rade na preuređenju Ulice Mije Kovačevića, na potezu od Omladinskog stadiona do Čarlija Čaplina. Kada se završi prva faza radova, što je planirano za 9. jul, bageri i kamioni će se… »

Beograd dobija novi most, a izgledaće ovako (FOTO)

Alo 15.06.2017
Danas je i zvanično obelodanjeno da će sadašnji Stari savski most biti srušen ili izmešten na neku novu lokaciju, a da će na njegovom mestu nići novi, veći i moderniji! Gradonačelnik Beograda Siniša Mali predstavio je danas rešenje kako će… »

Voditeljka ne sme da se skine zbog babe!

Alo 15.06.2017
Voditeljka Bojana Ristivojević jedno je od omiljenih lica sa Televizije „Hepi“. Harizme joj ne manjka, pa je kad je ona na TV-u veliki broj ljudi ispred malih ekrana, ali, verovali ili ne, ova atraktivna Šapčanka još nema sreće u ljubavi. -… »

Nećete verovati ko je napao ženu Saše Popovića!

Alo 15.06.2017
Suzana Jovanović umalo nije pala u nesvest kada je od supruga Saše Popovića dobila rođendanski poklon. A poklon je bio majmunče u kavezu. Suzana ni u najluđim snovima nije mogla da sanja originalniji poklon. Bila je oduševljena i zbunjena. Svašta… »

Visila iznad vodopada držeći se ZUBIMA za helikopter (VIDEO)

Alo 15.06.2017
Visila je 90 metara iznad vodopada držeći se samo zubima za kanap koji je visio sa helikoptera! Erendira Valenda, žena adrenalinskog zavisnika Nika Valende, danas je oborila muževljev rekord postavljen 2012. godine, viseći 91 metar iznad Nijagarinih… »

Zaboravio da je skloni iz spavaće sobe (VIDEO)

Alo 15.06.2017
Pevač "Lapsus benda" Emir Aličković dočekao je našu ekipu u svom luksuznom domu u kojem živi sam. Pevač u prostranom stanu koji iznajmljuje u srpskoj prestonici živi sam, ali zbog poslovnih obaveza ne provodi mnogo vremena kod kuće. - Svi znate… »

Nesvakidašnja pljačka u Beogradu usred bela dana (VIDEO)

Alo 15.06.2017
Kamere sa video nadzora snimile su lopova koji lascivno ulazi u pekaru i iznosi novac iz kase. Neshvatljiva pljačka dogodila se danas u jednoj pekari u Beogradu, i to usred bela dana. Sigurnosne kamere koje su bile okrenute ka ulazu, zabeležile su… »

Ovo su znaci da ste u krevetu katastrofa!

Alo 15.06.2017
Sigurno ste se nekada zapitali kako zapravo stojite po pitanju seksa. Naravno, uvek možete da pitate partnerku, ali ako se susrećete sa ovih pet scenarija, velika je šansa da odgovor koji ćete dobiti neće biti pohvalan ili kako vas ne bi povredila… »

Protesti u Crnoj Gori zbog diskriminacije ćirilice

Alo 15.06.2017
Funkcioner Nove srpske demokratije Budimir Aleksić najavio je da će u ponedjeljak ispred crnogorskog Ministarstva prosvete biti održan protest zbog, kako je rekao, diskriminacije gradjana koji govore srpskim jezikom i koriste ćirilicu. Aleksić je… »

Eksplozija u vrtiću, sedmoro poginulih (FOTO i VIDEO)

Alo 15.06.2017
Najmanje sedam osoba je poginulo a 59 povređeno u eksploziji koja se dogodila ispred ulaza u vrtić u gradu Sudžouu na istoku Kine. Kako se navodi, na kineskim sajtovima objavljena je fotografija nekoliko žena i deca koji leže na zemlji, od kojih neki… »