Regioni arhiva vesti 15.06.2017

Islamska zajednica zbog opstrukcija Čovića i Ivanića još nema ugovor s BiH

Sandžak press 15.06.2017
Sporazum Islamske zajednice i BiH još nikada nije potpisan, iako je to urađeno s drugim vjerskim zajednicama u našoj zemlji. Osnovni ugovor Islamske zajednice i BiH upućen je u Predsjedništvo BiH ali opstrukcije od strane Mladena Ivanića i Dragana… »

Hoyt Yee: Nacionalistički lideri RS-a koriste slabe državne institucije da bi ojačali politiku podjela koja može dovesti do…

Sandžak press 15.06.2017
Balkan se suočava s ozbiljnim izazovima, unutrašnjim i vanjskim prijetnjama koje, ako budu zanemarene mogu imati teške posljedice na zapadni Balkan, Evropu i Sjedinjene Američke Države, izjavio je na saslušanju u Vanjskopolitičkom odboru američkog… »

O medijima i tabloidizaciji

Jugmedia 15.06.2017
U petak 16. juna u Vranju će u biblioteci „Bora Stanković “ od 12 časova biti održan razgovor na temu “Publika kao (ne)kritika”, koja ima za cilj da da otvori javnu debatu o društvenom statusu i uticaju savremenih medija, medijskoj kulturi… »

Dejan Cukić optimističan pred početak Priče

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Čačak – Do početka festivala Priča ostalo je još samo par sati, a svoj nastup prve večeri održaće Dejan Cukić i Spori ritam bend. “Posle dugo godina Spori ritam bend večaras nastupa u Čačku i jedva čekamo prve taktove pesama, da… »

Komično delo kroz Šekspira

Jugmedia 15.06.2017
Učenici Gimnazije iz Vranja izvešće večeras predstavu na engleskom jeziku “To Macbeth or not to Macbeth” u sali ove srednje škole sa početkom od 19:30 časova. Ova predstava je zapravo delo samih učenika budući da su sami učestvovali u… »

Vratio joj se osmeh na lice: Marija je preživela veliki gubitak, a sada je ponovo srećna! (foto)

iKragujevac 15.06.2017
Marija Šerifović veoma je emotivno podnela gubitak svog psa Robija, ali se pre nekoliko dana desilo nešto što joj je vratilo osmeh na lice. Naime, Marija je objavila fotografiju sa novim ljubimcem koji sigurno ne može da zameni Robijevo mesto, ali je… »

Fiat-Chrysler upoznat sa planovima Amazona na polju trgovine automobilima

iKragujevac 15.06.2017
Globalni servis za prodaju robe preko Interneta planira da kupcima širom Evropi ponudi automobile putem svog sajta. Kako saznaje AutoNews, Amazon je zbog toga već angažovao stručnjaka za automobilsku industriju, Kristorfera Melera, iz konsultantske… »

Roditeljski sastanak pred odlazak na besplatno letovanje u Grčku

Niške vesti 15.06.2017
22. juna počinje letovanje za učenike osnovnih škola sa teritorije Gradske opštine Medijana. 400 najboljih učenika iz ukupno 10 osnovnih škola, koliko ih ima na teritoriji GO Medijana, provešće po osam dana u Olimpik Biču u Grčkoj u organizaciji… »

Rožaje – Bez stana ostavili porodicu sa dva invalida, stanove dijelili dobrostojećim ljudima

Sandžak press 15.06.2017
Ne­za­do­volj­ni na­či­nom ras­po­dje­le sta­no­va za so­ci­jal­ne slu­ča­je­ve i po­ro­di­ce s hen­di­ke­pi­ra­nim čla­no­vi­ma, El­vin Ba­lić i Sa­ne­la Hu­se­i­no­vić iz Ro­ža­ja na­ja­vi­li su da će… »

Vratila se česma kraljice Natalije

Niške vesti 15.06.2017
Na Trgu Pavla Stojkovića, obnovljena je Česma kraljice Natalije 2003. godine. Projekat izvornog izgleda česme uradili su arhitekte Milorad Vojinović i Sima Gušić (Zavod za zaštitu spomenika kulture, Niš). Česma je podignuta 1883. godine, na… »