Regioni arhiva vesti 15.06.2017

Migranti divljaju po Somboru: Napali sedamnaestogodišnju devojčicu, građani traže hitne mere zaštite

Kurir 15.06.2017
Posle napada grupe migranata na sedamnoestogodišnju devojku u Somboru, sinoć je kod doma za azilante u naselju Šikara organizovano protestno okupljanje građana, koji kažu da je situacija sa migrantima postala nepodnošljiva, navodi portal So.info… »

PAR-TEX ime za kvalitet i niske cene

Niške vesti 15.06.2017
PAR-TEX ime koje znači kvalitet i uspešno posluje više od dve decenije. Velika ponuda i niske cene, su ono što ove prodavnice i velikoprodaju izdvaja od drugih. Bogata ponuda može da zadovolji i one najizbirljivije kupce, jer je trenutno na sniženju… »

Četiri firme, i po jedna ulica i kafana sutra bez struje

Jugmedia 15.06.2017
U periodu od 8 do 18 sati sutra će bez struje biti Tekstilna ulica broj 46, 48, 52, 54A, kao i firme: Bebisnovi, Bonta Italijane, BVG Komerc, Divided i kafana Koliba. Struje neće biti zbog radova ekipa Elektrodistribucije Leskovac. /Kraj)… »

Najava događaja za petak, 16. jun

iKragujevac 15.06.2017
Najava događaja za sutra. -10,00 sati, sala 105 zgrade Grada - prijem za jubilarne dobrovoljne davaoce krvi koji su u prethodnoj godini dali krv 50, 75. i 100 puta. Prijemu će prisustvovati: dr Gordana Damnjanović, član Gradskog veća za zdravstvo i… »

Izetbegović – Zemlje Zaliva da u danima ramazana iznađu rješenje

Sandžak press 15.06.2017
Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović primio je danas ambasadora Kraljevine Saudijske Arabije u BiH Hanija bin Abdullaha bin Mohammeda Mominaha. Razgovarano je o aktuelnoj diplomatskoj krizi u Perzijskom zalivu. Ambasador Mominah informisao je… »

Italijanska kompanija najavila izgradnju nove fabrike obuće u Knjaževcu

Ist media 15.06.2017
KNJAŽEVAC, (IST Media) Italijanska kompanija „Prodžeti“, kupila je deo opštinskog zemljišta nedaleko od Knjaževca, na kome će izgraditi fabriku obuće. U pismiu o namerama, inestitor se izjasnio da će u prvoj fazi zaposliti 150 radnika, izjavio… »

Prodaja hotela „Železničar“ dobro rešenje za građane Vranjske Banje

Jugmedia 15.06.2017
Jedan od problema koji opterećuju građane Vranjske Banje jeste status hotela „Železničar“ koji je zatvoren 2015. godine odlukom Želturista. Namera novog vlasnika u dogovoru sa Ministarstvom privrede je da se hotel proda kako bi ovaj objekat… »

BNV: Junker će pažljivo razmotriti zahtev Veća

Radio sto plus 15.06.2017
Delegacija EU u Srbiji prosledila je predsedniku Evropske komisije Žan Klod Junkeru Inicijativu Bošnjačkog nacionalnog vijeća o nastavku Međunarodne mirovne konferencije o bivšoj SFRJ, saopšteno je danas iz sedišta tog manjinskog organa u Novom… »

Udes u Erdogliji, ogromna gužva (foto)

iKragujevac 15.06.2017
Kako iKragujevac saznaje pre pola sata dogodila se saobraćajna nezgoda u naselju Erdoglija, u ulici Bulevar kraljice Marije. Do nezgode je došlo između dva automobila, srećom povređenih nema. Policija obavlja uviđaj, a saobraćaj je otežan u ovom… »

OPREZ! Krošnje prave hladovinu, ali i vrebaju prolaznike (FOTO)

Niške vesti 15.06.2017
Nekada i šetnja gradskim ulicama i parkovima ume da bude opasna. Svedok je Nišlijka (ime poznato redakciji), koju je u juče popodne iznenadila grana sa stabla, koja se, kako kaže, iznenada, slomila i pala. Od ozlede je ovu našu sugrađanku spasilo… »