Regioni arhiva vesti 15.06.2017

Obuka za bezbednu vožnju motociklista

Jug press 15.06.2017
LESKOVAC Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije pokrenula je projekat „Trening bezbedne vožnje za motocikliste i mopediste“. Cilj je povećanje bezbednosti jedne od najranjivijih kategorija učesnika u saobraćaju, kojim je predviđeno… »

Leskovački Letnji festival počinje 16. juna

Jug press 15.06.2017
LESKOVAC Leskovački letnji festivali ili Leskovačko leto počeće u petak 16. juna i trajaće dve nedelje, odnosno do 1. jula, najavljeno je danas, na konferenciji za medije u Turističkoj organizaciji Leskovac. „Naši zainteresovani sugradjani… »

"Zumiranje" o ćirilici, kulturi i medijima

Južne vesti 15.06.2017
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević i novinar Teofil Pančić bili su gosti emisije “Zumiranje” nedeljnika Vreme. Sa voditeljem Filipom Švarmom razgovarali su o ćiriličnom pismu, kulturnoj politici i situaciji u medijima. Emisija… »

Dveri poručuju SNS: Narod vas više ne želi

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Nova Varoš - U Novoj Varoši se ne stišavaju strasti posle izbora za Savete mesnih zajednica. Opštinski odbor Srpskog pokreta Dveri, kaže da Mesna zajednica Akmačići broji 11 članova saveta, od toga sedam članova su kandidati vladajuće koalicije… »

U Nišu podeljene stipendije najboljim učenicima i studentima

Jug press 15.06.2017
NIŠ U Oficirskom domu u Nišu danas je 85 talentovanih učenika srednjih škola i 17 studenata iz Niša dobilo stipendije od grada. Za ove stipendije izdvojeno je 14 milona dinara, a iznos mesečne rate je šest hiljada dinara. Gradske stipendije su… »

Sastanak sa roditeljima dece koja putuju na more

Jug press 15.06.2017
NIŠ U osnovnoj školi „Sveti Sava“ rukovodstvo Gradske opštine Medijana održalo je sastanak sa roditeljima dece koja će prva krenuti na letovanje u Grčku. Deca će biti smeštena u hotelu Katarina u Olimpik Biču, a opština Medijana pokriva… »

Vranje pri vrhu gradova u Srbiji u izdavanju elekronskih dozvola

Jug press 15.06.2017
VRANJE Vranje je ostvarilo izuzetne reultate u okviru realizacije projekta ,,Podrška implementaciji sistema za elektronsko izdavanje gradjevinskih dozvola“ koji je sproveo NALED uz podršku Evropskog PROGRES-a, Evropske unije, Vlada Švajcarske i… »

Gradi se zdravstveno-administrativni centar u naselju Ančiki

Jug press 15.06.2017
LESKOVAC Radove na izgradnji objekta zdravstveno – administrativnog centra u naselju „Ančiki“ obišao je danas gradonačelnik Goran Cvetanović koji je izrazio zadovoljstvo što su nakon dužeg vremena oni nastavljeni. „Izgradnja ovog objekta… »

Srednjevekovna tvrđava Kale dobija stari sjaj

Jugmedia 15.06.2017
Vršilac dužnosti šefa Misije Delegacije Evropske unije u Beogradu Oskar Benedikt, gradonačelnik Pirota Vladan Vasić i ambasador Bugarske u Srbiji Ratko Vlajkov, svečanim otkrivanejm table označili su danas početak radova na rekonstrukciji… »

Vladičin Han i Surdulica zajedno rešavaju problem otpadnih voda

Jugmedia 15.06.2017
Predstavnici dve susedne opštine Vladičinog Hana i Surdulice, zajedno će raditi na rešavanju problema odvođenja otpadnih voda, utanačeno je međusobnim ugovorom. U Vladičinom Hanu potpisali su ugovor sa „Eko-vodo projekat“ doo iz Beograda o… »