Regioni arhiva vesti 15.06.2017

Mala matura u Vranju: Predavanje liste želja 23. i 24. juna, konačan raspored 3. jula

Kurir 15.06.2017
U vranjskim osnovnim školama učenici su u sredu polagali test iz srpskog, ili maternjeg jezika, danas matematiku, a u petak kombinovani test. U Vranju završni ispit polaže 859, a u Pčinjskom okrugu 2.308 učenika. Jovica Stevanović, predsednik… »

Počelo spajanje mosta Vrla

OK radio 15.06.2017
Vranje - Spajanje leve i desne strane mosta “Vrla”, koji se pruža preko Vladičinog Hana i puta za Surdulicu, na autoputu južnog kraka Koridora 10, odvija se predviđenom dinamikom. To je ujedno i najduži most na ovoj deonici Koridora 10, sa ukupno… »

Asfaltirana tri nova putna pravca

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Priboj - Javno preduzeće za uređenje građevinskog zemljišta i razvoj Priboja, proteklih dana završilo je asfaltiranje tri nova putna pravca, ukupne dužine oko 660 m, navodi se na sajtu ove opštine. Radi se o putu ka Savićima u Potpeću, dužine… »

Rudarski sindikat RTB-a učestvovao u akciji dobrovoljnog davalaštva u Zaječaru

Kolektiv 15.06.2017
Od „Bora“ 55 boca krvi. RTB. – Rudarski sindikat RTB-a Bor priskočio je u pomoć susednom Zaječaru i organizovao 55 svojih članova u akciji dobrovoljnog davalaštva krvi koja je sprovedena na molbu direktora tamošnje Službe transfuzije… »

Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi SSMS RTB-a i smederevskog „Hestila“

Kolektiv 15.06.2017
Spojila ih humanost, prikupljeno 75 jedinica krvi. SMEDEREVO. – Samostalni sindikat metalaca Srbije RTB-a Bor odazvao se kolegama iz smederevskog „Hestila“ koji su, u okviru obeležavanja godišnjice od uspešne privatizacije železare, organizovali… »

Nastavljena izgradnja ambulante i mesne zajednice u naselju Ančiki

Jugmedia 15.06.2017
Nakon dužeg vremena nastavljeni su radovi na zdravstveno-administrativnom centru u Ančikiju čija je izgradnja započeta još pre nekoliko godina, ali bez dozvola. Sa završetkom ovog objekta stanovnici Ančikija će prvi put u svom mestu imati… »

SVAKA JAČA KIŠA PARALIŠE NOVI PAZAR – Ulice pretvorene u potoke (Video)

Sandžak press 15.06.2017
Novi Pazar – Kiša praćena pljuskovima i grmljavinom pogodila je sinoć Novi Pazar. Ulice su se bukvalno pretvorile u potoke a kako je grad izgledao pogledajte u video snimku.… »

Emotivna scena koja je rasplakala šejha Fehda El-Kanderija toliko da nije mogao nastaviti snimanje

Sandžak press 15.06.2017
Pogledajte vijest na izvornom sajtu: Emotivna scena koja je rasplakala šejha Fehda El-Kanderija toliko da nije mogao nastaviti snimanje… »

Ako vas zanima kako Ka'ba izgleda unutra, pogledajte ovih 8 fotografija

Sandžak press 15.06.2017
Jaser Ahmed je čovjek koji je dobio tu ogromnu čast i privilegiju da uđe u Ka’bu 30. maja 2015. godine. Uslikao je nekoliko slika iz njene unutrašnjosti i objavio ih na svome Instagram profilu. Na slici iznad je Rukn Jemeni sa unutrašnje strane… »

Selman el-Auda- Kako se Poslanik, s.a.v.s., približavao Allahu, s.v.t.

Sandžak press 15.06.2017
Plemeniti ashab Džundub b. Sufjan, r.a., je ispričao: Allahov Poslanik, s.a.v.s., se jednom razbolio, pa nije ustajao dva-tri dana. Tada je došla neka žena i kazala: ‘Muhammede, nadam se da te je tvoj šejtan ostavio. Nisam ga vidjela dva dana u… »