Izvor: Danas arhiva vesti 18.01.2018

Everton otišao u SPAL

Danas 17.01.2018
Evertzon Luiz nije više fudbaler Partizana. Brazilac će naredne dve i po godine igrati za italijanskog prvoligaša SPAL. Partizanu će na ime obeštećenja pripasti 600.000 evra, od čega će 400.000 evra inkasirati odmah, dok će preostali iznos biti… »

Vučić i Dodik: Predlog Deklaracije do 15. februara

Danas 18.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Tokom susreta, dvojica predsednika razgovarala su o daljem unapređenju odnosa između Srbije i Republike Srpske, projektu auto-puta koji bi trebalo… »

Popović podneo još jednu tužbu protiv KRIK-a

Danas 18.01.2018
Redakciji KRIK-a juče je stigla nova tužba ministra Nenada Popovića za povredu časti i ugleda. Tužba se odnosi na tekst „Netačno da Popović nema ofšor kompanije“, u kom je KRIK reagovao na Popovićeve tvrdnje da ne poseduje takve firme. Kako… »

Marko Bastać predao listu Gradskoj izbornoj komisiji

Danas 18.01.2018
Grupa građana "Šta radite bre - Marko Bastać" predala je listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Beograda Gradskoj izbornoj komisiji. Lista koju predvodi predsednik opštine Stari grad Marko Bastać broji 84 kandidata, a podršku listi dalo je… »

Tači: Ubice htele da naškode Kosovu

Danas 18.01.2018
Ko god je ubio Olivera Ivanovića hteo je time da prestavi Kosovo kao nestabilnu zemlju, kaže u ekskluzivnom razgovoru za DW kosovski predsednik Hašim Tači. Dodaje da je dobrodošla saradnja srpskih institucija u istrazi. „Kosovske i međunarodne… »

EXIT je zvanično Najbolji evropski festival

Danas 18.01.2018
EXIT je zvanično najbolji festival Evrope, objavljeno je sinoć na dodeli Evropskih festivalskih nagrada u Holandiji. EXIT je pobedio u glavnoj kategoriji u konkurenciji sa vrtoglavih 350 festivala iz više od 35 zemalja, uz preko milion glasova publike… »

Haradinaj: Za istragu nadležno samo Kosovo

Danas 18.01.2018
Premijer Kosova, Ramuš Haradinaj, izjavio je da Kosovo nije primilo nikakav zahtev za uključenost u istragu od Srbije i da nadležnost za istragu o ubistvu Olivera Ivanovića, ima samo Kosovo, prenosi Radio Slobodna Evropa. Haradinaj je dodao da je… »

HRW: Borba protiv autoritarnih populista

Danas 18.01.2018
Nevladina organizacija sa sedištem u SAD, Hjuman rajts voč (HRW), u godišnjem izveštaju za 2018. u kome predstavlja rezultate posmatranja stanja ljudskih prava u više od 90 zemalja sveta, pozvala je lidere na borbu protiv "autoritarnih populista"… »

Zelena stranka na izborima samostalno

Danas 18.01.2018
Zelena stranka izlazi na predstojeće izbore za Beograd samostalno. Ovu odluku jednoglasno su podržali svi članovi Predsedništva Zelene stranke. Zelena stranka je Beograđanima dobro poznata. Mi radimo. Ne obećavamo nedostižno. Iza nas ne stoje afere… »

Malinović: Marka Đurića razrešiti funkcije

Danas 18.01.2018
Podmuklo ubistvo Olivera Ivanovića izazvalo je nevericu i ogorčenje celokupne srpske javnosti. Iz retrospektive događanja u prethodnom periodu na tom delu KiM sasvim su očekivane insinuacije i sumnje na umešanost aktuelne vlasti popraćene… »