Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 24.05.2018

Beogradski maraton bez licence IAAF i za 2019. godinu

Večernje novosti 24.05.2018
Beogradski maraton definitivno je izbrisan sa liste Svetske atletske federacije (IAAF) i ni sledeće godine neće biti u zvaničnom kalendaru. Beogradski maraton definitivno je izbrisan sa liste Svetske atletske federacije (IAAF) i ni sledeće godine… »

MUP moli Mađare da priznaju saobraćajne dozvole

Večernje novosti 24.05.2018
Srpska policija komšijama morala da pojasni da su potvrde o produženom roku važenja saobraćajne – validne. Grci i Crnogorci ne prave problem, ali su severni susedi na granici vraćali naše građane. MINISTARSTVO unutrašnjih poslova zamolilo je… »

Inijesta potpisao: Visel Kobe je impresivan projekat

Večernje novosti 24.05.2018
Finansijski detalji trogodišnjeg ugovora nisu objavljeni, ali su japanski mediji preneli da će Inijesta zarađivati čak 30 miliona dolara godišnje. Španski fudbaler Andres Inijesta rekao je da je dobio mnogo ponuda po objavljivanju da će napustiti… »

PAOK je uspeo što nisu Barselona i Čelsi: Srna rekao zbogom Šahtjoru posle 15 godina

Večernje novosti 24.05.2018
Sportski direktor solunskog kluba Luboš Mihel potvrdio je transfer iskusnog defanzivca, koji je s crno-belima potpisao ugovor na jednu sezonu, sa opcijom za još jednu, uz platu od 500.000 evra. Hrvatski fudbaler Darijo Srna posle 15 godina napustio je… »

Bivša vlasnica: Prodala bih Šešelju kuću i da sam znala ko je kupac

Večernje novosti 23.05.2018
A. P. za “Večernji list“ kaže da je osnovni cilj bio da proda kuću i da bi to uradila i da je znala ko je kupuje. Lider SRS Vojislav Šešelj kupio je kuću u Hrtkovcima od A. P, koja je do 1991. godine s porodicom živela u Vukovaru, a za… »

Banjaluka: Bomba oštetila pet automobila

Večernje novosti 24.05.2018
Eksplozija uznemirila stanare banjalučkog naselja Rosulje: pod "golf" u vlasništvu R. P. podmetnuta nepoznata ekslozivna naprava, oštećeno je najmanje pet vozila, ali niko nije povređen. NAJMANjE pet vozila je oštećeno u eksploziji koja je… »

Ni sankcije Putina ne mogu da izoluju

Večernje novosti 24.05.2018
U Sankt Peterburgu počeo Međunarodni ekonomski forum. Ruskom predsedniku u goste došao i Emanuel Makron. MOSKVA OD STALNOG DOPISNIKA U SANKT Peterburgu je u četvrtak počeo Međunarodni ekonomski forum uz učešće čak 14.000 gostiju iz više od 140… »

Đorđević: Borba protiv isplate dela plate ''na ruke''

Večernje novosti 24.05.2018
Država će u narednom periodu krenuti u borbu protiv isplate dela zarade u gotovini na ruke, tzv. "crnog dela" plate na koji poslodavci ne plaćaju poreze i doprinose, izjavio je ministar Đorđević. Država će u narednom periodu krenuti u borbu protiv… »

Vulin: Preporuke SPC poštujemo, ali one neće odrediti državnu politiku

Večernje novosti 24.05.2018
Srpska pravoslavna crkva je jedna od najpoštovanijih institucija u narodu i njene preporuke po pitanju KiM ćemo poštovati, ali te preporuke neće odrediti državnu politiku, izjavio je Vulin. Srpska pravoslavna crkva je jedna od najpoštovanijih… »

Stanojević narednih godinu dana u Saudijskoj Arabiji

Večernje novosti 24.05.2018
Bivši trener Partizana smeniće Brazilca Paula Bonamiga na klupi Al Kadisije iz Konbara, posle razočaravajuće sezone u kojoj je klub završio na 12. mestu na tabeli. Bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević novi je šef struke Al Kadisije iz… »