Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 24.05.2018

Hapšenje zbog krađe Priveden zbog sumnje da je Kruševljankama otimao tašne i novčanike

Večernje novosti 24.05.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su B. V. (33) iz okoline Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teška krađa. PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su B… »

Jevtić: Saradnjom sa Beogradom kvalitetnije rešavamo probleme Srba na KiM

Večernje novosti 24.05.2018
Predstavnici Srpske liste na Kosovu često insistiraju da se problemi Srba rešavaju na institucionalan način, jer smatramo da se jedino na taj način može iznaći dugoročno rešenje za celokupnu situaciju. PRIŠTINA - Veliki broj problema koje Srbi na… »

Posle optužbi za neprimereno ponašanje, izvinjenje Morgana Frimena

Večernje novosti 24.05.2018
Američki glumac Morgan Frimen izvinio se danas, posle optužbi za neprimereno ponašanje i seksualno zlostavljanje, svakome ko se osetio "neprijatno ili omalovažavano" zbog njegovog ponašanja. Američki glumac Morgan Frimen izvinio se danas, posle… »

Iran se pridržava ograničenja nuklearnih aktivnosti

Večernje novosti 24.05.2018
Iran se pridržava glavnih ograničenja nuklearnih aktivnosti koja su toj zemlji uvedena sporazumom postignutim 2015. sa velikim svetskim silama, saopštila je danas Međunarodna agencija za atomsku energiju. Iran se pridržava glavnih ograničenja… »

Odloženo prinudno iseljenje: Izvršitelji pokušali da isele Mirjanu, sprečio ih zazidan ulaz u stan

Večernje novosti 24.05.2018
Ponovni pokušaj prinudnog iseljenja Mirjana Ristić iz stana koji se nalazi u ulici Zagrađe u Mirijevu u četvrtak je osmi put odložen. PONOVNI pokušaj prinudnog iseljenja Mirjana Ristić iz stana koji se nalazi u ulici Zagrađe u Mirijevu u četvrtak… »

Krunić nasledio Lalatovića u Čukaričkom

Večernje novosti 24.05.2018
Dosadašnji trener Radnika iz Surdulice potpisao je dvogodišnju saradnju sa Čukaričkim i nasledio Nenada Lalatovića koji je otišao posle neuspeha u borbi za Evropu. Srpski trener Simo Krunić novi je trener Čukaričkog, objavljeno je na sajtu… »

Stiže još 31 revizor

Večernje novosti 24.05.2018
Saglasnost za zapošljavanje 150 ljudi u Skupštini i državnim agencijama. Pojačanje uglavnom zbog evrointegracija. DRŽAVNE agencije, regulatorna tela i srpski parlament dobili su u sredu "zeleno svetlo" od Administrativnog odbora Skupštine Srbije za… »

Otkrivanje slobode: Otvoren Paviljon Srbije u Veneciji

Večernje novosti 24.05.2018
Ministar Vukosavljević otvorio našu postavku na Bijenalu arhitekture u Veneciji. U Paviljonu Srbije projekat Branka Stanojevića. PROGLAŠAVAM Paviljon Srbije slobodnim prostorom! Ovim rečima Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja… »

Bjelica: Igrao bih za Srbiju

Večernje novosti 24.05.2018
Košarkaš Minesote Nemanja Bjelica želi da ovog leta ponovo bude u sastavu nacionalnog tima. I DALjE nije poznato da li će selektor košarkaša Aleksandar Đorđević moći u trećem "prozoru" kvalifikacija da računa na najjači sastav, ali već sad… »

Zagorka Dolovac na regionalnom sastanku generalnih tužilaca i predstavnika policije

Večernje novosti 24.05.2018
Govoreći na konferenciji u Zagrebu, Dolovac je istakla da Republika Srbija posvećuje veliku pažnju borbi protiv terorizma, posebno kroz koordinirani rad svih državnih organa. REPUBLIČKI javni tužilac Zagorka Dolovac danas je učestvovala u Zagrebu… »