Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 24.05.2018

Hitno upozorenje RHMZ Beogradu se približava veliko nevreme

Večernje novosti 24.05.2018
RHMZ je pod oznakom “hitno upozorenje“ na svom sajtu naveo da se Beogradu približavaju jak pljusak, grmljavina i grad. RHMZ je pod oznakom “hitno upozorenje“ na svom sajtu naveo da se Beogradu približavaju jak pljusak, grmljavina i grad… »

Emeri: Svaka utakmica mi je kao film

Večernje novosti 24.05.2018
Volim da radim i analiziram, razmišljam o svakom detalju na meču, hoću da mi ekipa stalno napreduje na tehničkom, taktičkom i mentalnom planu – kaže novi menadžer Arsenala. Novi menadžer fudbalera Arsenala Unaj Emeri najavio je ofanzivan pristup… »

Kina kritikovala SAD zbog povlačenja poziva na vojnu vežbu

Večernje novosti 24.05.2018
Kina je danas kritikovala SAD zbog povlačenja poziva toj zemlji za učešće u multinacionalnoj vežbi koja će biti izvedena ovog leta na Pacifiku. Kina je danas kritikovala SAD zbog povlačenja poziva toj zemlji za učešće u multinacionalnoj vežbi… »

Vuletić: Partizan se izdigao iz pepela

Večernje novosti 24.05.2018
Klub ima snagu, volju, dobre ljude, kvalitetnu upravu, sve one koji ga vole i koji neće dozvoliti da na bilo koji način poklekne - rekao je potpredsednik crno-belih. Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić rekao je da se taj klub… »

Julija Skripalj progovorila: Nadam se da ću se vratiti kući

Večernje novosti 23.05.2018
Ćerka kontrašpijuna Sergeja Skripalja, Julija Skripalj, koja je preživela napad nervnim agensom za koji Velika Britanija optužuje Rusiju, što Moskva kategorički odbacuje, uprkos svemu nada se da će se jednog dana vratiti kući, u Rusiju. Ćerka… »

Kruševac: Pretresli mladića u dvorištu specijalne škole, našli marihuanu

Večernje novosti 24.05.2018
Osumnjičeni se tereti da je počinio krivična dela omogućavanje uživanja opojnih droga i neovlašćeno držanje opojnih droga. KRUŠEVAC - Policija u Kruševcu je po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku, protiv… »

Sprema se „udar sablje“: Amerika prebacuje hiljade vojnika i vojnu tehniku u Istočnu Evropu

Večernje novosti 24.05.2018
Sjedinjene Američke Države su započele prebacivanje trupa iz Belgije u Istočnu Evropu u okviru operacije „Atlantska odlučnost“. Sjedinjene Američke Države su započele prebacivanje trupa iz Belgije u Istočnu Evropu u okviru operacije… »

Šešelj zove Aleksandru Jerkov na useljenje

Večernje novosti 24.05.2018
Lider SRS najavljuje slavlje povodom useljenja u kuću koju je kupio u Hrtkovcima i poziva poslanicu DS. Jerkov: Građani Hrtkovaca prestrašeni od divljanja Šešelja, a država nema nameru da tome stane na put. PREDSEDNIK Srpske radikalne stranke… »

Si u septembru opet u Srbiji?

Večernje novosti 24.05.2018
Pismo predsednika Kine srpskom kolegi Aleksandru Vučiću u kojem nagoveštava mogućnost novog susreta u Srbiji. Kineski lider za podizanje odnosa na još viši nivo, a povod za posetu bi mogao da bude RTB „Bor”. PREDSEDNIK Kine Si Đinping mogao bi… »

Janković: Sezona za pamćenje, bez obzira što neki negoduju

Večernje novosti 24.05.2018
Može neko da kaže i da negoduje, ali prošli smo grupnu fazu Lige Evrope, sada osvojili trofej Kupa i mislim da treba da budemo prezadovoljni što i jesmo – kaže ofanzivac Partizana. Fudbaler Partizana Marko Janković, jedan od junaka pobede nad… »