Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 24.05.2018

Partizan bez Sija traži prolaz u polufinale protiv Mege

Večernje novosti 24.05.2018
Težićemo da energiju i angažovanje iz većeg dela prve utakmice prenesemo i na drugi duel, a očekujemo i da Mega pokaže određenu reakciju – kaže Nenad Čanak. SAMO da Bondži Si bude dobro. Najčešće izgovarana rečenica posle prvog meča… »

Uhapšen napadač na interventnu jedinicu

Večernje novosti 23.05.2018
Pripadnici policijske uprave Novi Pazar uhapsili su večeras M.A. zbog napada na službeno lice u vršenju dužnosti. Pripadnici policijske uprave Novi Pazar uhapsili su večeras M.A. zbog napada na službeno lice u vršenju dužnosti, rečeno je Tanjugu… »

Sportski direktor Anderlehta: Marković zanimljiv za pravu cenu

Večernje novosti 24.05.2018
Sportski direktor Anderlehta Lik Devro rekao je danas da taj klub želi da zadrži fudbalera Lazara Markovića i sledeće sezone, ali ako se dogovori oko cene sa njegovim klubom Liverpulom. Sportski direktor Anderlehta Lik Devro rekao je danas da taj klub… »

Provereni recept za veliko prolećno spremanje finansijskih obaveza

Večernje novosti 24.05.2018
Za sve koji su planirali da urade veliko prolećno spremanje, Crédit Agricole Srbija je našla način da olakša uređivanje porodičnih i ličnih finansija. PROLEĆE je vreme kada se važne stvari dovode u red, vreme kada se prave planovi za… »

Velika akcija Nemačke policije: Uhapšeni članovi Sandžačkog klana zbog zapošljavanja na crno i utaje poreza

Večernje novosti 24.05.2018
Nemačka policija sprovela je u četvrtak jutro u Majntalu veliku akciju u kojoj su uhapšena trojica članova jednog porodičnog "klana" iz Sandžaka, koji se terete za utaju poreza i držanje radnika na crno. Nemačka policija sprovela je u četvrtak… »

Kraljičin gest: Elizabeta Druga ustupa svoju asistentkinju Megan Markl

Večernje novosti 24.05.2018
Kraljica Elizabeta Druga "pozajmila" je vojvotkinji od Saseksa Megan Markl jednu od svojih najpouzdanijih asistentkinja Samantu Koen (49), koja bi trebalo da je narednih šest meseci priprema za kraljevski život. LONDON - Kraljica Elizabeta Druga… »

ZSO da garantuje Srbima kvalitetnu zdravstvenu zaštitu

Večernje novosti 24.05.2018
Kvalitetan sistem zdravstvene zaštite jedan je od osnovnih stubova opstanka srpskog naroda i njegovo neotuđivo pravo, što je potvrđeno i briselskim dogovorima koji definišu buduće nadležnosti ZSO. KOSOVSKA MITROVICA - Kvalitetan sistem zdravstvene… »

Sjajne vesti za brazilce: Oporavak Nejmara ide bolje nego što je očekivano

Večernje novosti 24.05.2018
Član lekarskog tima Fabio Mašeređian rekao je da će biti potrebno neko vreme pre nego što Nejmar uđe u punu formu, ali da napadač Pari Sen Žermena ide u dobrom pravcu. Oporavak brazilskog fudbalera Nejmara ide bolje nego što je očekivano… »

Devojka poginula u lančanom sudaru na putu Novi Sad - Beograd

Večernje novosti 23.05.2018
Saobraćaj na put Novi Sad - Beograd zaustavljen je zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila između Novih Karlovaca i Stare Pazove, jedna osoba je poginula, a više povređeno. Saobraćaj na putu Novi Sad - Beograd zaustavljen je zbog teške… »

Eksplozija u fabrici eksploziva kod Ankare, poginuo radnik

Večernje novosti 24.05.2018
U fabrici eksploziva u državnom vlasništvu u predgrađu Ankare, danas je došlo do eksplozije, pri čemu je poginuo jedan radnik, dok su četiri radnika povređena, javlja turska državna agencija Anadolija. U fabrici eksploziva u državnom vlasništvu… »