Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 05.09.2018

Naseo na prevaru novinara: Pomoćnik selektora Nigerije suspendovan zbog uzimanja mita

Večernje novosti 05.09.2018
Fudbalski savez Nigerije ga je kaznio zbog toga što je uzeo hiljadu dolara od novinara koji se predstavio kao fudbalski menadžer i tražio je da neki igrači budu u timu. Trener u stručnom štabu fudbalske reprezentacije Nigerije Salisu Jusuf… »

Ubila muža kapima za oči

Večernje novosti 05.09.2018
Amerikanka Lana Klejton (52) uhapšena je nekoliko nedelja posle smrti Stivena Klejtona (64) i optužena za trovanje. ŽENA iz američke države Južna Karolina optužena je za ubistvo, nakon što je, navodno, otrovala svog muža sipajući mu kapi za oči… »

Hamšik nije zabrinut za Napoli: Biće “vruće” i lepo u Ligi šampiona

Večernje novosti 05.09.2018
To je bio naš prvi poraz u sezoni i nije uvek moguće da se podigneš čim padneš. Naučićemo iz ovoga i poboljšati naš pristup utakmicama - rekao je fudbaler Napolitanaca. Slovački fudbaler Marek Hamšik rekao je da nije zabrinut zbog lošeg… »

Navratilova: Đoković bi trebalo da bude više poštovan

Večernje novosti 05.09.2018
Novak je tako dobar momak. Toliko radi, a publika, po mom mišljenju, nije bila poštena prema njemu – ističe legendarna teniserka. Novak Đoković nije favorit publike kao što su Rodžer Federer i Rafael Nadal, ali ženska teniska legenda Martina… »

Pekerman napustio Kolumbiju, Meksiko ga zove

Večernje novosti 05.09.2018
Iskusni Argentinac, posle šest i po godina, napustio je "kafeterose" po završetku Mundijala u Rusiji, odnosno eliminacije od Engleske na penale u osmini finala. Iskusni Argentinac Hose Nestor Pekerman posle šest i po godina podneo je ostavku na mestu… »

Šarčević: "Pojas i put" šansa da Srbija i Kina ojačaju saradnju

Večernje novosti 05.09.2018
Inicijativa "Pojas i put" predstavlja šansu da Srbija i Kina ojačaju saradnju i razmenu u oblastima kao što su kultura, ekonomija i trgovina, ali i obrazovanje i nauka, ocenio je ministar Mladen Šarčević. BEOGRAD - Inicijativa "Pojas i put", čiji… »

Crnogorac svedok saradnik u slučaju ubistva Ivanovića?

Večernje novosti 05.09.2018
Podgoričaninu Mariju Miloševiću ponuđen je status svedoka saradnika u slučaju ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića na Kosovu. PODGORICA - Podgoričaninu Mariju Miloševiću ponuđen je status svedoka saradnika u slučaju… »

Velika maza: Kad lavica odluči da se druži sa turistima (video)

Večernje novosti 04.09.2018
Dokazujući da su čak i velike mačke maze, odrasla lavica u safari-parku na Krimu se pojavila da ugosti turiste, a nakon toga je ušla u vozilo sa njima želeći da se druži. Dokazujući da su čak i velike mačke maze, odrasla lavica u safari-parku na… »

Saobraćajna nesreća u Novom Pazaru: Poginuo zamenik osnovnog tužioca

Večernje novosti 04.09.2018
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 18 časova dogodila kod mesta Kneževac na magistralnom putu Novi Pazar - Sjenica poginuo je Relja Petrović. U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 18 časova dogodila… »

Sastanak o nestalima na području bivše SFRJ: Još 76 neekshumiranih grobnica

Večernje novosti 04.09.2018
Na području Hrvatske je 76 neekshumiranih grobnih mesta, koja bi trebalo istražiti. NA području Hrvatske je 76 neekshumiranih grobnih mesta, koja bi trebalo istražiti, čulo se posle u utorak sastanka predstavnika predsednika Srbije i Hrvatske za… »