Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 05.09.2018

Stefanović, Diković i Vulin s delegacijom Nacionalne garde Ohaja

Večernje novosti 05.09.2018
Sagovornici su se saglasili da postoji prostor za unapređenje saradnje u ovoj oblasti, a razgovarali su i o saradnji u oblasti prevencije potencijalnih hemijskih incidenata, koji mogu uticati na životnu sredinu. Potpredsednik Vlade i ministar… »

DžOZEF o razgraničenju: Nije dobro rešenje jer ne može da se "drži pod kontrolom", ali ako baš mora...

Večernje novosti 05.09.2018
Edvard Džozef, profesor američkog Univerziteta Džons Hopkins, navodi tri uslova pod kojima bi razgraničenje između Srbije i tzv. države Kosovo bilo prihvatljivo. Niko ne treba da insistira da ljudi na Balkanu moraju da vole jedni druge ili čak da… »

Tvorci svetski poznatih šou programa "The x factor", "Idol" i "Ja imam talenat" u poseti "Zadruzi"

Večernje novosti 05.09.2018
Predstavnici britanske kompanije "Fremantle Media" fascinirani projektom Željka Mitrovića. Predstavnici britanske kompanije "Fremantle Media" fascinirani projektom Željka Mitrovića! U susret početku druge sezone najimpresivnijeg rijalitija "Zadruga"… »

Alonso o žrebu LŠ: Hteo sam da razbijem TV zato što nema Čelsija

Večernje novosti 05.09.2018
Nadam se da smo naučili lekciju, a ove sezone borićemo da se vratimo u to takmičenje. Zaslužili smo da igramo Ligu šampiona, šteta je što nismo tamo – rekao je fudbaler “plavaca”. Fudbaler Čelsija Markos Alonso priznao je da mu je teško pao… »

U Kruševcu jak vetar oborio sat koji je postavljen pre 20 godina na Trgu mladih

Večernje novosti 05.09.2018
Sat na Trgu mladih u Kruševcu koji je oborio snažan vetar biće uskoro popravljen i vraćen na svoje mesto, rečeno je agenciji Beta u Gradskoj upravi. KRUŠEVAC - Sat na Trgu mladih u Kruševcu koji je oborio snažan vetar biće uskoro popravljen i… »

Vesić: Pobeda Vučića, više nisu aktuelna nametnuta rešenja

Večernje novosti 05.09.2018
Član predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je u sredu da je velika pobeda predsednika Srbije Aleksandra Vučića to što po pitanju Kosova i Metohije više nisu aktuelna nametnuta rešenja. BEOGRAD - Član predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je u… »

Humanitarna akcija: Tijana Bošković pomaže deci

Večernje novosti 05.09.2018
Reprezentativka Srbije organizuje večeru u cilju skupljanja sredstava za lečenje dece koja su obolela od Laforine bolesti (najteži oblik epilepsije). REPREZENTATIVKA Srbije Tijana Bošković organizuje humanitarnu večeru, 9. septembra u restoranu… »

Prijović i Spajić: Samo pobede vode do prvog mesta

Večernje novosti 05.09.2018
Svako očekuje da će da igra. Spreman sam, tu sam zbog države i reprezentacije, ne zbog sebe i ličnih interesa. Želim da doprinesem ekipi – rekao je napadač PAOK. REPREZENTACIJA Srbije polako se uigrava u Staroj Pazovi za predstojeće mečeve u… »

Telefoni u klupama: Đaci ostaju "dostupni" i na času

Večernje novosti 05.09.2018
Korišćenje mobilnih telefona tokom nastave zabranjeno, ali je praksa drugačija. Reč je o lakšoj povredi discipline za koju se izriče ukor ili opomena. ZABRANA donošenja mobilnih telefona u francuskim osnovnim školama od septembra aktuelizovala je… »

Beogradski maraton na Kongresu AIMS u Talinu

Večernje novosti 05.09.2018
Kongres AIMS, 22. po redu, održava se od četvrtka do nedelje u prestonici Estonije, a jedni predstavnik iz Srbije je Beogradski maraton kao član AIMS-a još od 1990. godine. Predstavnici Beogradskog maratona prisustvovaće na Kongresu Svetskog… »