Забава архива вести 12.03.2016

Боје се да признају: 5 ствари којих се мушкарци стиде у кревету

Стори 12.03.2016
Жене нису једине које имају комплексе везане за тело и изглед. Нова истраживања показују и да су бројни мушкарци незадовољни својом појавом. Амерички факултет Чепмен анализирао је резултате пет националних истраживања у… »

Маестро Бора Дугић говори о животу и нашим прилагођавањима

Стори 12.03.2016
У емисији Искрено са Александром Симић, Бора Дуги\' говори о чему је сањао као дечак, шта је најзначајније чему су га родитељи научили, али и како је он васпитавао свог сина и кћерку. -Сигурност у себе стичете ако себе… »

Мира Ступица имала мождани удар

Стори 12.03.2016
Глумица Мира Ступица (92) у четвртак увече доживела је мождани удар. Она је примљена на Неуролошко одељење Ургентног центра у Београду. Како сазнаје Блиц незванично, стање прослављене драмске уметнице је непромењено, и… »

Послушајте како куца пева хит Витни Хјустон

Б92 12.03.2016
Гледаоци белгијског шоу-програма "Ја имам таленат" имали су прилику да уживају у једном веома, веома занимљивом наступу. На ово такмичење су се, као и увек, пријавиле стотине учесника. Међу њима је била и куца по имену… »

Погледајте неке од спотова фанова за “Дуге доње гаће” Рамба Амадеуса

Балкан Роцк 12.03.2016
Рамбо Амадеус одлучио је да за песму “Дуге доње гаће” са албума “Врх дна” сними интерактиван спот са својим фановима па их је позвао да учествују и дао им упутства шта треба да ураде. Конкурс је по његовим речима… »

Змај одлепио за Јеленом Крунић: Волим девојке које не носе брус! (видео)

Свет 12.03.2016
Илија Граховац није могао да остане равнодушан на Јелену Крунић, нову такмичарку ријалитија “Парови 2”. Он је играчици упутио комплименте, на шта му је и она одговорила. “Јелена, мени је тако драго што девојке као што… »

Послушајте нову Динкићеву песму за Кикија и “Пилоте” – “Ноћ као из сна” (видео)

Свет 12.03.2016
Млађан Динкић се на Твитеру похвалио својом новом песмом коју је направио за Кикија Лесендрића из “Пилота”. Динкић је на овој друштвеној мрежи поделио нову песму “Пилота”, за коју је правио музику, а текст је… »

Ово су нова правила за све учеснике! (ВИДЕО)

Ало 12.03.2016
Нови ријалити шоу "Парови 2" почео је синоћ на ТВ "Хепи", а са новим учесницима стигла су нова правила, као и повећани износ главне награде. Вечерас је почео нови ријалити "Парови 2" у оквиру актуелне, четврте сезоне… »

Мики настрадао ни крив ни дужан: Сашка наредила да јој среди даске на кревету, фармери га напали! (видео)

Свет 12.03.2016
Мики Мећава умало да настрада од фармера на имању, и то само зато што је хтео да учини добро дело. Наиме, њему је Сашка Каран рекла да јој закуца даске на кревету и среди га, како би она имала где да спава. Пошто је Мики… »

Екстремно: Падобраном скочио са највише зграде у Лондону

Блиц 12.03.2016
Лондонска полиција трага за мушкарцем који је данас скочио падобраном са највишег облакодера у Европи, зграде "Шард", а потом побегао са лица места. Америчка агенција, позивајући се на изјаве сведока, фотографије и видео… »