Хроника архива вести 14.04.2016

Нестао шеснаестогодишњи дечак из Краљева

Вечерње новости 13.04.2016
Данијел Бајрамовић (16), дечак ромске националности из Краљева, нестао је још прошле среде, 6. априла, откад му се губи сваки траг. ДАНИЈЕЛ Бајрамовић (16), дечак ромске националности из Краљева, нестао је још прошле… »

Нишлија задобио опекотине у пожару

Нови магазин 14.04.2016
Један млади Нишлија задобио је опекотине шака покушавајући да угаси пожар који је ноћас око два часа избио на крову његове породичне куће у Улици Стевана Првовенчаног, речено је агенцији Бета у нишкој Хитној помоћи и… »

Као у филму: Босанке "Чарлијеви анђели" пљачкале по Британији

24 Сата 14.04.2016
Саида Исовић, Ивана Рамић и још једна женска особа из БиХ, биле су чланице банде џепароша која је под називом "Чарлијеви анђели" пљачкала грађане Бирмингема у Великој Британији више од деценије. Претпоставља се да… »

Врбас: Двојица осумњичених за провале

Курир 14.04.2016
ВРБАСА - Двојица Врбашана, од којих је један тренутно у притвору због насилничке вожње, осумњичени су за провалу у један пословни објекат. Њих двојица су у марту из неколико просторија украдили два рачунара, мобилни… »

Ухапшена бугарка у Нишу: Покушала да замени фалсификовану новчаницу од 1.000 франака

Курир 14.04.2016
Бугарска држављанка Маргарета М. (60) са пребивалиштем у Софији, покушала је да у Нишу замени за динаре фалсификовану новчаницу од хиљаду швајцарских франака. Како сазнајемо, она је 8. априла у једној мењачници у лици… »

Суђење Александру Митровићу Сведок: Чуо сам јаук девојчице

Курир 14.04.2016
БЕОГРАД - На суђењу Александру Митровићу за несрећу у којој је настрадала Андреа Бојанић саслушана су три сведока. Зоран Пековић, који се у тренутку удеса налазио у трафици, навео је да је чуо јаук девојчице. Ирена… »

Бојаџић осуђен на годину дана затвора за злочин против ратних заробљеника

Блиц 14.04.2016
Суд БиХ изрекао је првостепену пресуду којом је Нихад Бојаџић проглашен кривим за ратни злочин против ратних заробљеника и осуђен на казну затвора у трајању од једне године. Бојаџић је проглашен кривим зато што је, у… »

Драматичан Обрт: Јелена убијена у кући!?

Мондо 14.04.2016
Дошло је до потпуног обрта у истрази убиства певачице Јелене Марјановић, јављају медији. Најновији детаљ - однета обућа из куће. Фото: иоутубе/принтсцреен Обрт је настао као последица сумњи да су у злочин умешани и неки… »

Полио бензином и запалио девет аутомобила: Нишка полиција га пустила, а он насрнуо на укућане!

Правда 14.04.2016
НИШ - Оливер Т. (24) из нишког села Горња Топоница запалио је девет возила које су муштерије његовом оцу довезле на поправку, а затим је породици претио да ће их побити и запалити им кућу! Породично насиље догодило се у… »

Жена тражи 10 милиона долара одштете због убиства америчког Србина

Блиц 14.04.2016
Породица америчког Србина Ивана Крстића (47), који је убијен у полицијског акцији у Фениксу, поднела је тужбу суду и затражила одштету од 10 милиона долара због убиства. Крстић (47) је убијен 3. децембра прошле године… »