Региони архива вести 07.11.2016

„Чистоћа“: Зимска служба спремна за први снег

Ритам града Кг 07.11.2016
Механизација и екипе ЈКП „Чистоћа“ спремни су за предстојећу зиму, потврђено је током смотре зимске службе која се обавља сваке године почетком новембра. Ово предузеће располаже са, за сада, довољном количином соли… »

Пописан део имовине РТК!

РТ Крагујевац 07.11.2016
Од приватизације пре годину дана Радио телевизија Крагујевац није уплатила ни динар Регулаторном телу за електронске медије, изјавила је Оливера Зекић чланица Савета РЕМ-а после данашње седнице овог тела и додала да… »

Отворен ауто-пут Љиг-Прељина

Прва 07.11.2016
Премијер Србије Александар Вучић поручио је данас на отварању ауто-пута Љиг-Прељина да не крије радост, јер је овај аутопут видан доказ да Србија може боље, да може да се мења, да више не стоји у месту, да није земља… »

Прва редовна карго линија Ниш-Истанбул на аеродрому Константин Велики

Блиц 07.11.2016
Захваљујући редовној карго линији на релацији Ниш-Истанбул-Ниш, годишње ће бити превезено 4.000 тона робе, најавио је у Нишу Мустафа Јаз регионални директор за Европу турске компаније „Туркиш карго“. Чартер летови из… »

Павловић: Има наде да бивши радници “Заставе” наплате потраживања

Ритам града Кг 07.11.2016
Бивши радници фабрике Застава аутомобили над којом је у стечајном поступку 25. октобра проглашен банкрот надају се да би могли да наплате неколико стотина хиљада динара на име издвајања за стамбени фонд, зајам за фабрику или… »

Форум за развој предузетништва

Југ пресс 07.11.2016
ВЛАСОТИНЦЕ Прецизирани рокови, смањење администрације И такси, униформни обрасци И повећана ефикасност у раду органа управе показатељи су повољног пословног окружења коме тежи власотиначка локална самоуправа. Ово је једна… »

Веровали или не: Владимир Путин је у Србији добио своје село, а ускоро ће и ракију

Блиц 06.11.2016
Мештани села поред Медвеђе у Србији одлучили су да, због љубави према руском председнику, име села промене у Путиново. Наиме, стари назив овог места Хаџинци настао је још за време турске владавине и његовим становницима се… »

Бактерије нападају нос и грло

Вечерње новости 07.11.2016
У Војводини све више случајева респираторних инфекција. Регистровано 4.195 оболелих. НОВИ САД - Међу заразним болестима у Војводини, које према важећим законским прописима подлежу пријављивању, респираторне инфекције су… »

10 година затвора за гажење девојчице

ОК радио 07.11.2016
Неправоснажном пресудом Виши суд у Прокупљу осудио је на 10 година затвора Николу Бошковића (24) из Блаца који је крајем фебруара ове године колима усмртио на пешачком прелазу у центру Блаца 13-годишњу Наду Богићевић. У… »

Кучевић: У Тутину очекујем развојни бум у наредној години

Блиц 07.11.2016
Тутин иде крупним корацима напред и представља велики развојни потенцијал, изјавио је за Глас западне Србије председник општине Шемсудин Кучевић. Иако је ова општина спадала у неразвијеније у Србији, сада може да се похвали… »