Извор: Данас архива вести 26.11.2016

Бећковић: Неки се праве да не разумеју

Данас 26.11.2016
Све наше странпутице биле су велике, а изгледа да онолико колико сте "странпутили", толико треба и да се вратите на прави пут, поручио је у петак увече у Краљеву српски песник и академик Матија Бећковић, којем су Друштво… »

Биљана Крстић: Сунцокрет

Данас 26.11.2016
Концертом који ће бити одржан у суботу у Сава центру, Биљана Крстић обележиће четрдесет година присуства на музичкој сцени и деценију и по рада са Бистрик оркестром. На концерту ће изводити песме које су обележиле њену… »

Божовић: У овој лиги смо најбољи

Данас 26.11.2016
На последњем од три везана гостовања у финишу календарске фудбалске сезоне у Србији актуелни шампион Црвена звезда иде у Горњи Милановац, где ће у мечу 17. кола Суперлиге пробати да врати мило за драго домаћем Металцу… »

Без информација о жандармерији

Данас 26.11.2016
Председник Одбора за одбрану и унутрашње послове Марија Обрадовић изјавила је данас да то скупштинско тело није добило званичну информацију о повлачењу Жандармерије из Копнене зоне безбедности према Косову. Према… »

Власт полако укида парламент

Данас 26.11.2016
* Гојковић: Очигледна је намера да се преко парламента направи нешто што може да изазове већу политичку кризу *Шаровић: Власт је добила већину, али не и апсолутну власт и дужна је да поштује минимум Пословника. Од… »

Владимир Путин предао руски пасош Стивену Сигалу

Данас 26.11.2016
Руски председник Владимир Путин је у петак у Кремљу уручио руски пасош америчком глумцу Стивену Сигалу и рекао да се нада да је то знак нормализације односа између Москве и Вашингтона. Путин је честитао и руковао се с… »

Мирослава Миленовић: Да видим прво ко ће трчати испред СНС

Данас 26.11.2016
* Уназад десет година све владе игноришу Савет за бворбу против корупције * Ако не припадаш политичкој врхушки, не постојиш, ти си три бараке у Савамали. Мирослава Маленовић, финансијска форензичарка са америчким и… »

Кумовски дерби у Београду

Данас 26.11.2016
Турбулентна увертира требало би да повећа пажњу и стави акценат на већи број утакмица 11. кола АБА лиге. ФМП ће дочекати Будућност са новим тренером после оставке Слободана Клипе; Задрани након штрајка упозорења због… »

Дел Потро би прву "салатару"

Данас 26.11.2016
За Аргентину није непознаница да се нађе у завршници Дејвис купа. Од првог наступа 1921. године, јужноамерички тим четири пута је играо финале али никада није подигао трофеј. Током овог викенда покушаће да прекину низ због… »

Професионализовати све сегменте културе

Данас 26.11.2016
Бјелопољски Центар за културу у наредном периоду ће реконструисати биоскопску салу, позоришну сцену, формираће градски хор, а у холу зграде издати простор једној издавачкој кући из Подгорице за књижару. Пројектна… »