Региони архива вести 15.06.2017

Мала матура у Врању: Предавање листе жеља 23. и 24. јуна, коначан распоред 3. јула

Курир 15.06.2017
У врањским основним школама ученици су у среду полагали тест из српског, или матерњег језика, данас математику, а у петак комбиновани тест. У Врању завршни испит полаже 859, а у Пчињском округу 2.308 ученика. Јовица… »

Почело спајање моста Врла

ОК радио 15.06.2017
Врање - Спајање леве и десне стране моста “Врла”, који се пружа преко Владичиног Хана и пута за Сурдулицу, на аутопуту јужног крака Коридора 10, одвија се предвиђеном динамиком. То је уједно и најдужи мост на овој… »

Асфалтирана три нова путна правца

Глас Западне Србије 15.06.2017
Прибој - Јавно предузеће за уређење грађевинског земљишта и развој Прибоја, протеклих дана завршило је асфалтирање три нова путна правца, укупне дужине око 660 м, наводи се на сајту ове општине. Ради се о путу ка… »

Рударски синдикат РТБ-а учествовао у акцији добровољног давалаштва у Зајечару

Колектив 15.06.2017
Од „Бора“ 55 боца крви. РТБ. – Рударски синдикат РТБ-а Бор прискочио је у помоћ суседном Зајечару и организовао 55 својих чланова у акцији добровољног давалаштва крви која је спроведена на молбу директора тамошње… »

Акција добровољног давалаштва крви ССМС РТБ-а и смедеревског „Хестила“

Колектив 15.06.2017
Спојила их хуманост, прикупљено 75 јединица крви. СМЕДЕРЕВО. – Самостални синдикат металаца Србије РТБ-а Бор одазвао се колегама из смедеревског „Хестила“ који су, у оквиру обележавања годишњице од успешне… »

Настављена изградња амбуланте и месне заједнице у насељу Анчики

Југмедиа 15.06.2017
Након дужег времена настављени су радови на здравствено-административном центру у Анчикију чија је изградња започета још пре неколико година, али без дозвола. Са завршетком овог објекта становници Анчикија ће први пут у… »

СВАКА ЈАЧА КИША ПАРАЛИШЕ НОВИ ПАЗАР – Улице претворене у потоке (Видео)

Санџак пресс 15.06.2017
Нови Пазар – Киша праћена пљусковима и грмљавином погодила је синоћ Нови Пазар. Улице су се буквално претвориле у потоке а како је град изгледао погледајте у видео снимку.… »

Емотивна сцена која је расплакала шејха Фехда Ел-Кандерија толико да није могао наставити снимање

Санџак пресс 15.06.2017
Погледајте вијест на изворном сајту: Емотивна сцена која је расплакала шејха Фехда Ел-Кандерија толико да није могао наставити снимање… »

Ако вас занима како Ка'ба изгледа унутра, погледајте ових 8 фотографија

Санџак пресс 15.06.2017
Јасер Ахмед је човјек који је добио ту огромну част и привилегију да уђе у Ка’бу 30. маја 2015. године. Усликао је неколико слика из њене унутрашњости и објавио их на своме Инстаграм профилу. На слици изнад је Рукн Јемени… »

Селман ел-Ауда- Како се Посланик, с.а.в.с., приближавао Аллаху, с.в.т.

Санџак пресс 15.06.2017
Племенити асхаб Џундуб б. Суфјан, р.а., је испричао: Аллахов Посланик, с.а.в.с., се једном разболио, па није устајао два-три дана. Тада је дошла нека жена и казала: ‘Мухаммеде, надам се да те је твој шејтан оставио. Нисам… »