Извор: Блиц архива вести 11.10.2017

Живела сам један дан као просечна Српкиња из наших реклама

Блиц 11.10.2017
Прича једне Београђанке о животу као у реклами нам је привукла пажњу. Иако се вероватно не пецате на сва обећања која добијате с малих екрана у ЕПП блоку, било би занимљиво да замислите да је баш све тако како кажу. - Не… »

Шокирао изјавом: Млади српски певач признао да му је један од највећих узора познати насилник (видео)

Блиц 11.10.2017
Млади певач који је широј јавности постао познат по учешћу у шоу програму "Твоје лице звучи познато" многима је постао занимљив. Стефан Димитријевић Леон је сада проговорио и о својим узорима. У рубрици "Инстаграм звезде"… »

Јоксимовић признао због чега су близнакињама дали таква имена, а иза те приче заправо стоји једна дуго скривана жеља

Блиц 11.10.2017
Познати пар Јована и Жељко Јоксимовић недавно су постали родитељи две ћерке. За своје мезимице одабрали су лепа имена која нису једна од оних која су "према светским трендовима". Девојчице су назвали Ана и Срна, а познати… »

Штрафта после годину дана: Завршена пешачка зона у Земуну у коју је уложено милион евра

Блиц 11.10.2017
Реконструкција пешачке зоне у Земуну, која је почела пре око годину дана и требало да буде завршена у мају ове године, коначно је приведена крају и житељи овог дела престонице коначно имају на располагању једну велику… »

"Ако будеш добра, бићеш звезда": Снежана Савић открила хорор причу са српске сцене која показује да насилници нису само у…

Блиц 11.10.2017
Велики скандал тренутно потреса Холивуд. Продуцент Харви Варнштајн је оптужен за серију силовања у последње три деценије. Међутим, такве ситуације не дешавају се само у далекој Америци. Иако многи сматрају да је то јавна… »

Новинарка “Волстрит журнала” осуђена на затвор у Турској

Блиц 11.10.2017
Новинарка међународних дневних новина "Волстрит журнал" Ајла Албајрак осуђена је у Турској на две године и месец дана затвора, због ширења терористичке пропаганде, саопштио је издавач "Дон Џоунс и компанија". У… »

Необична посета емине Ердоган: Нико не зна зашто је прва дама Турске у Београду изабрала баш ово место

Блиц 11.10.2017
Чувена бомбонџиница “Босиљчић”, једина такве врсте у престоници, имала је јуче несвакидашњу гошћу пошто ју је око 14.30 посетила ни мање - ни више него прва дама Турске Емина Ердоган са сарадницима и… »

Израел обавестио САД да их Руси хакују преко "Касперског"

Блиц 11.10.2017
Израел је обавестио САД о хакерским активностима Русије преко руске компаније за производњу антивирус софтвера "Касепрски лаб", што је откривено пре две године, пише данас "Њујорк тајмс". Лист наводи да су хакери руске владе… »

Ударила по колегама,: Али... Стоја прозвала певаче због начина на који поштено зарађују за свој хлеб

Блиц 11.10.2017
Позната фолк певачица Стојанка Новаковић Стоја успела је да само једном реченицом прозове одређен број колега. Очигледно да није желела да остане ускраћена за воје мишљење које је изазвало велику пажњу јавности. Наиме… »

Један од кључних сведока: Удала се за Зорановог брата, он ју је послао да идентификује тело певачице и сумња се да зна…

Блиц 11.10.2017
Милица Марјановић, дугогодишња девојка Милоша Марјановића, која се за њега и удала у време док је Зоран био у затвору, сведочиће у случају убиства своје јетрве Јелене Крсмановић. Она је, како сазнајемо, на списку девет… »