Извор: Блиц архива вести 26.06.2018

Убила је дрога рођеног брата? Маријин брат на потерници због диловања, у стану смрти 600 таблета екстазија

Блиц 26.06.2018
Малолетна ученица Марија Марковић (17), која је јуче сахрањена на гробљу Бозман у Крагујевцу, је без сумње преминула због прекомерне дозе синтетичке дроге које је унела у организам. Сумња се да је попила више од две… »

Македонски председник одбио да потпише споразум са Грчком

Блиц 26.06.2018
Македонски председник Ђорђе Иванов званично је одбио је да потпише указ о проглашењу Закона о потврђивању коначног споразума, који су потписали представници Атине и Скопља о новом имену те бивше југословенске републике… »

Срамота поморске силе: Некада су на мору били страх и трепет, а сада њихови бродови једва залазе у воду

Блиц 26.06.2018
Ратни бродови британске поморске флоте не могу да плове у топлим морима због чега годишње 80 посто времена остају у луци. Шест типова британских разарача, који су окосница Краљевске морнарице, прошле године је углавном… »

"Волим кију, стварно је волим": Слоба после девет месеци признао оно што су сви чекали

Блиц 26.06.2018
Након што су му се делимично слегли утисци после изласка из "Задруге", Слоба Радановић отворено је пред милионским аудиторијумом проговорио о својим осећањима према супрузи Кији Коцкар. Током емисије "Задруга, народ пита" у… »

Пуповац: Већ две недеље сам мета вербалних напада

Блиц 26.06.2018
Председник Самосталне демократске српске странке (СДСС) и посланик у Хрватском сабору Милорад Пуповац каже да је већ 15 дана непрестано мета вербалних напада на јавним местима. Пуповац за данашње "Вечерњих новости"… »

Снег у јуну! Ако сте мислили да је у Србији хладно, погледајте какво је време у Словенији (фото, видео)

Блиц 26.06.2018
Ниске температуре и лоше време су изненадили све житеље Балкана, али после слика и информација које нам долазе из Словеније, можемо да кажемо како се лет баш грубо поуграва са нама. На Јулијским Алпима у месту Кредарица, на… »

Песимистична Меркел: Неће бити решења питања миграната на самиту ЕУ

Блиц 26.06.2018
Немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је данас да је решење питања миграната на европском нивоу нехе бити постигнуто на предстојећем самиту лидера ЕУ, али да ће она наставити да тражи билатералне споразуме. - Неће бити… »

Сместили га у "чистилиште": Патријарх Иринеј на црној листи украјинских националиста

Блиц 26.06.2018
Контроверзни екстремистички сајт "Миротворац" из Кијева ставио је српског патријарха Иринеја на црну листу, а украјнски националисти који стоје иза овог портала, иначе забрањеног у Русији, доделили су му "титулу" -… »

"ЕУ: би могла да плати шест милијарди евра Африци за заустављање миграната"

Блиц 26.06.2018
- Европска унија би могла да плати шест милијарди евра северноафрицким државама за пружање уточишта мигрантима који желе да дођу у Европу - изјавио је европски комесар за буџетска питања Гинтер Етингер. Чланице ЕУ у… »

Шумски пожар: Више од 3.000 људи евакуисано у Калифорнији

Блиц 25.06.2018
Хиљаде мештана је евакуисано услед шумских пожара у руралним областима северно од Сан Франциска, у америчкој држави Калифорнија. Одељење за шумарство и заштиту од пожара у Калифорнији саопштило је данас да пожари и… »