Балкан

Лажни инспектор пљачка зеничане: Зауставља грађане представљајући се као полицајац

Блиц пре 5 минута
Зеничка полиција упозорава грађане на појаву лажног криминалистичког инспектора који зауставља људе желећи да их „легитимише“, након чега их опљачка. Ради се о непознатом мушкарцу који ординира у касним вечерњим… »

Да ли ће посланици остати без плате: Министарство финансија БиХ размотриће иницијативу из СДА

Блиц пре 53 минута
Министарство финансија и трезора БиХ размотриће иницијативу да се посланицима Представничког дома БиХ укину плате у случају будућих блокада Дома или недоласка на седнице. То је одговор Савета министара БиХ на иницијативу… »

Радовић: Аћимовић је по деду и по мајци припадник мањине у БиХ

Блиц пре 35 минута
Милан Радовић, потпредседник ДНС коментарисао је расподелу ресора унутар Савета министара БиХ, где је његовој странци припало једно министарско место – и то Министарство за људска права и избеглице. ДНС је на ту позицију… »

Смештајни капацитети скоро пуни: Туристи и ове године за празнике бирају Требиње

Блиц пре 23 минута
Требиње је и ове године једна од најпожељнијих дестинација у Српској за новогодишње и божићне празнике, ако је судити по резервацијама смештајних капацитета на југу Српске. У требињској Туристичкој организацији кажу да… »

Црна Гора у 2020. улази са новим законом о вероисповести, мцп против

Вечерње новости пре 47 минута
Посланици црногорског парламента расправљаће 24. децембра о иновираном Предлогу закона о слободи вероисповести или уверења и правном положају верских заједница. Посланици црногорског парламента расправљаће 24. децембра о… »

Црногорци уместо италијана? Два кандидата ДНС за Савет министара

Блиц пре 2 сата
Након што је објављено да би Драган Јокић из Српца могао бити нови кандидат ДНС за министра у Савету министара умјесто Драшка Аћимовића, АТВ незванично сазнаје да се у игру укључио још један кандидат – Млађен… »

Знају га по херојству: Избодени полицајац пре 2 године спасао девојку од сигурне смрти

Блиц пре 1 сат
Полицајац Алекса Вукашиновић, који је у понедељак ујутру убоден ножем у Шековићима, познат је по свом професионализму, али и по томе да је пре две године спасао живот девојци која се покушала убити. Вукашиновића је… »

Додик честитао Хандкеу: "Његова књижевност је вођена ширином слободног људског духа"

Блиц пре 1 сат
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик упутио је честитку Петеру Хандкеу поводом свечаног уручења Нобелове награде за књижевност, нагласивши да је ово значајно признање припало великом књижевнику и хуманисти. –… »

Ненадић о незадовољним родитељима: "Поднећу оставку у Управном одбору Завода Пазарић"

Блиц пре 1 сат
Марио Ненадић, бивши министар у Влади Кантона Сарајево, један од најуспешнијих функционера од настанка тог кантона, како Аваз сазнаје, поднеће оставку на место вршиоца дужности члана Управног одбора Завода за збрињавање… »

За радна места: 500.000 КМ Нови јавни позив за самозапошљавање у пољопривреди

Блиц пре 1 сат
Након што је Влада Брчко дистрикта одобрила програм самозапошљавања у пољопривреди у износу од 500.000 КМ, Завод за запошљаване ће, пошто им овај новац буде уплаћен, расписати јавни позив. Зоран Гајић, шеф Одељења… »

Балкан, најновије вести »