Друштво

Краљевска породица какву нисте видели: Мислите да су уштогљени, али кад стигну празници, точе се коктели, лежу у три…

Блиц пре 44 минута
Прослава Божића у британској краљевској породици далеко је од досадног формалног догађаја. Документарни филм "Сандрингем: Краљица на Божић", синоћ емитован на британском Каналу 5, открива да се породица лудо забавља… »

Стиже захлађење: Сутра облачно и хладније, од 2 до 6 степени

Вечерње новости пре 20 минута
Сутра ће у Србији бити облачно и хладније, у брдско-планинским пределима са снегом, а највише температуре ће се кретати од 2 до 6 степени. Сутра ће у Србији бити облачно и хладније, у брдско-планинским пределима са снегом, а… »

Илири су били Срби, а не Албанци: Горан Шарић приредио спектакуларно предавање у Новом Саду

Вечерње новости пре 14 минута
Предавач се осврнуо и на Космет износећи став да не треба пристати ни на какву поделу те територије. Пре пар година нико није могао да сања да ће 17 држава повући признање Косова. Бивше државе СФРЈ треба да се уједине по… »

Извршитељ одложио исељења ужичке породице

Данас пре 38 минута
Трећи покушај исељења породице Ћитић из куће у Видовданској улици у Ужицу данас је одложено, након што је породица предложила да се сама исели у року од три месеца, уз тражену гаранцију извршитеља да их то тада неће… »

Обрадовић: Ширите нови оптимизам, „разликујући се и борећи се“

Данас пре 14 минута
Награда „Нови пример“, коју за појединце и њихова дела у залагању за људска права додељује невладина организација Нови оптимизам, додељена је вечарас узбуњивачу из фабрике наменске индустрије Крушик Аленсандру… »

Слоба и кија високог образовања: Како је почела десетодневна сапуница о наводној продаји Мегатренда, које све афере су је…

Блиц пре 2 сата
Воле се, не воле се, свађају преко медија, следе "пљувачина" и претње, а укључене су и наводне батине, неплаћена алиментација, привођење и - огроман новац - а све то у само 10 дана. Не, ово није ријалити програм, већ… »

Чудо од детета (9) је требало да постане најмлађи дипломац на свету, али је нагло дошло до преокрета: Прекинуо је…

Блиц пре 1 сат
Деветогодишњи белгијски дечак Лорен Симонс, који је био на путу да постане најмлађи универзитетски дипломац на свету прекинуо је студије на холандском универзитету у Ајндховену након спора око могућег датума дипломирања… »

АМСС: Киша у већем делу земље, слаб снег у вишим пределима

Блиц пре 1 сат
Слаба или умерена киша пада вечерас у већем делу земље, а слаб снег у вишим, планинским пределима, саопштио је Ауто-мото савез Србије. Постоји могућност и појаве магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру… »

Група независних медија покреће јавне дебате

Данас пре 1 сат
Издавач магазина “Нова економија” Бусинесс Инфо Гроуп прославио десет година рада Група независних медија од јануара наредне године ће покренути низ јавних дебата о томе куда иде Србија под називом “Србија у 2030 – који… »

Нережимски новинари на удару власти

Данас пре 1 сат
Колико су представници медија безбедни у нашој земљи? У Србији имамо ауторитарну власт којој демократија није оно чему тежи, а тамо где се иза кулиса власти одигравају криминалне или полукриминалне активности, као што је то… »

Друштво, најновије вести »