Друштво

Времеплов: Рођен кнез Михаило Обреновић

РТВ пре 4 сата
НОВИ САД - На данашњи дан 1823. године рођен је српски кнез Михаило Обреновић. Владао је од 1839. до 1842. и од 1860. до 1868, када је убијен у Кошутњаку. Због буне Томе Вучића Перишића побегао је 1842. у Аустрију, када… »

Сунчано

Дневник пре 1 сат
Ујутру свежије, а током дана се очекује сунчано и топло време. НОВИ САД: После свежег јутра, током дана сунчано и топло време. Ветар слаб северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 11, а максимална до 28… »

Асанж остаје у затвору и након истека казне

Цензоловка пре 3 сата
Оснивач ВикиЛикса Џулијан Асанж остаће у затвору и након што му истекне казна од 50 недеља за кршење условне слободе, а разлог је његова ”историја бежања од закона“, пише Гардијан. Он је требало да буде пуштен… »

Министар о ком се ћути (ВИДЕО)

Цензоловка пре 3 сата
Главна награда за најбољу истраживачку причу додељена је новинарима истраживачке мреже КРИК за текст о наводним везама једног српског министра здравља Златибора Лончара са члановима „земунског клана„, новинари… »

Синиша Мали: Домаће компаније носиоци су развоја

Курир пре 3 сата
Министар финансија Синиша Мали посетио је јуче компанију „Библи“ у општини Младеновац и том приликом присуствовао манифестацији „Космајски казан“, коју први пут ова компанија организује уз подршку општине. - Обишли… »

Мишчевић: Нема европских интеграција без медија

Цензоловка пре 3 сата
Шефица преговарачког тима за приступ Србије Европској унији Тања Мишчевић изјавила је да нема европских интеграција било које државе без медија и додала да би медији у Србији требало да диктирају темпо отварања питања… »

Општина Гроцка поклонила школски прибор ученицима у Витини

Блиц пре 3 сата
Председник Привременог органа Општине Витина Срдан Николић уруцио је ђацима ранчеве и школски прибор које им је поклонила општина Гроцка. “На територији општине Витина подељени су ранчеви и школски прибор за 31… »

Ректорски колегијум осудио физичке насртаје на студенте у петак

Данас пре 3 сата
Ректорски колегијум осудио је физичке насртаје на студенте из покрета „1 од 5 милиона“ до којих је дошло у петак, 13. септембра инициране од стране очигледних политичких неистомишљеника. Сматрају да је конструктиван… »

Прогноза за наредне дане је право разочарење! Смрзаваћемо се, а онда ће невреме захватити Србију!

Ало пре 4 сата
У Србији се данас очекује претежно сунчано и топло време, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод Србије (РХЗС). * У Србији се данас очекује претежно сунчано и топло време * У уторак после подне, увече и током… »

Шта вам је потребно за пресељење у Аустралију?

Вечерње новости пре 4 сата
Аустралију, према неким статистичким подацима, наводе као идеалну земљу за наш народ. Разлог томе је што се већина нашег исељеног друштва одлучило управо за ову земљу. Аустралију, према неким статистичким подацима… »

Друштво, најновије вести »