Друштво

Седморо позитивних у Врању од 45 тестираних

Врање невс пре 1 сат
Једанаесторо грађана у Пчињском округу, од којих седморо из Врања позитивни су на коронавирус, показују најновији резултати тестирања. Како је саопштио Градски штаб за ванредне ситуације у Врању, на тестирање је било… »

Кризни штаб: “Овог пута нисмо донели нове мере…”

Недељник пре 52 минута
(БЕТАПХОТО/ВЛАДА СРБИЈЕ/СЛОБОДАН МИЉЕВИЦ/МО) Кризни штаб за сузбијање заразне болести ЦОВИД-19 данас није донео нове противепидемијске мере, али инсистира да се постојеће мере поштују и спроводе ригорозно. “Овога пута нисмо… »

Шта доручкујете? Озбиљно размислите о ових 5 намирница

Вести онлине пре 45 минута
У просеку, особе које доручкују имају више енергије, активније су на послу и здравије се хране током целог дана. Довољно је разлога зашто доручак не би смео да се прескаче, али још је важније да он буде здрав. Ово су… »

Наставак суђења за несрећу на наплатној рампи Дољевац: Контрадикторне изјаве сведока

Наиссус инфо пре 58 минута
Истакла је да је била узнемирена након удеса и да је “могуће да је све помешала”. Сва три сведока потврдила су тврдње одбране оптуженог да је у моменту удеса на наплатној рампи била магла. Сведочили су инкасанти са… »

Ликовна колонија у Светосавском парку: Призори из парка забележени на сликарским платнима

Наиссус инфо пре 57 минута
Прва ликовна колонија у Светосавском парку организована је у сарадњи ГО Медијана и Удружења уметника „Цар Константин“. Пре почетка манифестације за уметнике је у општини организован пријем. Председник Медијане учесницима… »

Завршена седница Кризног штаба: Нема нових мера, али више се неће толерисати кршење постојећих

Наиссус инфо пре 45 минута
Истакао је и да се ради на правном оквиру, како би кршење мера могло да буде санкционисано. Имунолог Срђа Јанковић рекао је након што је седница Кризног штаба завшена да нису донете никакве нове мере већ да се само више… »

Инцидент у Бору: Маскирани нападач с леђа напао професора

Спутник пре 58 минута
Професор економско-трговачке школе у Бору Драган М. нападнут је у школи јутрос око 7 сати. Како "Блиц" сазнаје, професору је маскирани нападач пришао с леђа и ударио га, а затим побегао. Медији су раније јавили да је… »

Округли сто о буџету у Бујановцу, пренос на фејсбук страни ЈУГпресса

Југ пресс пре 45 минута
БУЈАНОВАЦ Регионална информативна агенција ЈУГпресс и НВО Центар за демократију и развој југа Србије организују БУјановцу данас округли сто (четвртак, 22.10.2020) у 13 сати у сали Скупштине општине Бујановац о начину припреме… »

Зеничанин који је преболовао ЦОВИД-19: Ово је опака болест

Ал Јазеера пре 1 сат
Мидхат Касап је седам дана примао кисик након што је био позитиван на корона вирус. Цијело љето јавност је била љута што епидемиолошке службе прописују здравствене мјере, а љекари апелирају да се у што већој мјери… »

И по: 4.000 отказа за недељу дана Јуче је многима постало јасно да креће други удар на фирме и економију

Блиц пре 1 сат
Нови талас корона вируса убрзано се шири Европом, све је више земаља које бележе раст броја заражених, али и отказа у привреди. Такав сценарио натерао је многе државе да размишљају о новим мерама, попут привременог… »

Друштво, најновије вести »