Економија

Одборници у Пантелеју усвојили ребаланс и више не заседају, иако избори још нису расписани

Јужне вести пре 12 сати
Иако ни два месеца нису прошла у 2020. години, у Општини Пантелеј су већ мењали планове и поделу новца у буџету који је планиран за ову годину. Укупан буџет увећан је за скоро 20 милиона динара, а како појашњавају… »

Владичин Хан и Сурдулица добијају постројење за пречишћавање отпадних вода

Јужне вести пре 11 сати
Општине Владичин Хан и Сурдулица градиће заједничку фабрику за пречишћавање отпадних вода, а након Врања, где су недавно почели радови, то ће бити друго постројење за пречишћавање отпадних вода у Пчињском округу… »

2 Ствари које Серена Вилијамс сваки дан ради како би била продуктивна

БизЛифе пре 12 сати
Фото: Бета/АП Серена Вилијамс почела је професионално да се бави тенисом са 14 година и дуже од две деценије је константно тренира и под рестриктивним је дијетама, а све то јој је помогло да освоји 23 Гренд слем титуле. Али… »

Почели радови на плацу будуће фабрике чоколаде Бери Калебо

Дневник пре 12 сати
НОВИ САД: На градилишту будуће фабрике чоколаде фирме „Бери Калебо“ ових дана могу се видети грађевинске машине, а лаичком оку чини се да побијају шипове за будуће постројење које би требало да проради 2021. године… »

„Отишао“ за пола милијарде долара: Познати бренд доњег рубља има новог власника

Спутник пре 12 сати
Приватна инвестициона фирма „Сикамор брендс“ биће нови већински власник посрнуле компаније „Викторијас сикрет“, јавља агенција АП. „Сикамор брендс“ ће купити 55 одсто капитала „Викторијас сикрета“ за око 525… »

СНС физиотерапеут управља са пет милијарди евра ПИО фонда

Данас пре 12 сати
Како је 29-годишњак постао други човек фонда од ког зависе пензије 1,7 милиона људи Информација коју је објавио посланик Демократске странке Балша Божовић, да је Реља Огњеновић, члан београдског Градског одбора Српске… »

Градња ауто-пута од Пожеге до границе са БиХ креће 2021.

Спутник пре 12 сати
Пројектна документација за градњу другог правца аутопута од Београда до Сарајева, Пожега - Котроман, биће завршена ове године, а радови би могли да почне 2021, најавила је данас потпредседница владе и министарка… »

Посао за 1.000 људи: Немци и Кинези желе да послују у Србији

Б92 пре 12 сати
Крагујевац -- У Крагујевачкој Радној зони "Феникс" ове године би бар пет познатих светских инвеститора требало да гради своје производне погоне. Те фирме би већ у "првом таласу" могле да упосле око хиљаду радника Радној зони… »

Ибрахим Џака именован за вршиоца дужности директора Царине Косова

Данас пре 11 сати
Премијер Косова, Аљбин Курти, именовао је за вршиоца дужности генералног директора Царине Косова Ибрахима Џакуа, саопштено је данас из Царине Косова. „Данас је у Управи Царина извршена је примопредаја дужности… »

Како су за две године тендери поскупели 5,5 пута

Данас пре 13 сати
Цене реконструкција центара за социјални рад које Министарство рада плаћа на јавним набавкама драстично скочиле од 2017. до сада Министарство за рад, запошљавање и социјалну политику почетком прошле године одобрило је… »

Економија, најновије вести »