Економија

Српске компаније на Међународном сајму привреде у Тирани од 23. до 26. новембра

Екапија пре 15 сати
Више од стотину привредника из Србије учествоваће на Међународном сајму привреде у Тирани, од 23. до 26. новембра, а у оквиру националног павиљона Србије, под слоганом "Нев енерги - нев солутионс", представиће се 23… »

У 2019. години највећи развој дигиталне трговине у СРБ

Дневник пре 16 сати
БЕОГРАД: Ова година је била изузетно значајна за развој дигиталне трговине, а нови Закон о електронској трговини допринеће њеном још бржем развоју, поручено је у Београду на највећој регионалној дигиталној конференцији… »

Приоритет пут до Богатића

Данас пре 16 сати
Трећи круг директног изјашњавања у Мачванском Причиновићу У трећем кругу директног одлучивања у Месној заједници Мачвански Причиновић мештани ће моћи да одлучују о томе где желе да утроше 3,2 милиона динара од… »

Тендер за изградњу фонтане у Нишу

Н1 Инфо пре 16 сати
Дирекција за изградњу Ниша расписала је тендер за изградњу фонтане у оквиру реконструкције и партерног уређења Трга краља Милана, а рок за подношење понуда је 9. децембар 2019. На основу извештаја о стручној оцени… »

Ћуприја добија нови мост на Великој Морави - Тендер за изградњу 2021. (ФОТО)

Екапија пре 17 сати
Изградња још једног моста преко Велике Мораве у Ћуприји требало да почне 2021. године, надају се у локалној самоуправи. Општина је израдила План детаљне регулације градског насеља Ћуприја, а даљи кораци у наставку… »

Донација Имлека поводом Светског дана детета

Екапија пре 17 сати
Компанија Имлек поводом Светског дана детета обрадовала је велики број малишана из дечијих установа широм Србије Моја Кравица млечним производима, ранчевима као и информатичком опремом. Млечне производе Имлек је донирао… »

Београдска берза - Дневни извештај за среду, 20. новембар 2019.

Екапија пре 17 сати
У ПДФ фајлу погледајте дневни извештај о трговању на Београдској берзи за среду, 20. новембар 2019. кликните за ПДФ фајл… »

План генералне регулације система зелених површина Београда - Прва награда Салона урбанизма у Нишу

Екапија пре 17 сати
План генералне регулације система зелених површина Београда добио је прву награду у својој категорији на 28. Салону урбанизма у Нишу, који је организовало Удружење урбаниста Србије. План је израдио Урбанистички завод… »

Фискални савет о буџету: Добро планиран, а ево када је направљена највећа економска грешка

Вечерње новости пре 17 сати
Фискални савет о предвиђеним приходима и расходима државне касе за 2020. годину. ПРЕДЛОЖЕНИ буџет за 2020. је у задатим оквирима релативно добро планиран. Највећа економска грешка која се односи на планирану буџетску… »

„Управљање пројектима у јавном сектору – изазови и перспективе“

Бизнис и финансије пре 17 сати
Данас је у Клубу посланика одржана конференција у организацији Националне академије за јавну управу (НАЈУ) и Удружења за управљање пројектима (ИПМА Србија). Тема конференције била је „Управљање пројектима у јавном… »

Економија, најновије вести »