Економија

Пројекат вредан 2,1 милион евра

Данас пре 1 дан
Србија добила Катастар рударског отпада уз помоћ Европске уније Србија је добила Катастар рударског отпада као резултат истоименог пројекта који је реализовало Министарство рударства и енергетике уз финансијску подршку Европске… »

Аеродром, 11 хотела на Јадрану, лука у Трсту: После Хрватске, Словеније и ЦГ, Миодраг Костић елитни туризам шири и на италију

Блиц пре 1 дан
Српски предузетник, власник луксузних хотела у Србији, Хрватској, Словенији и Црној Гори, наставља да шири своју империју у региону. Миодраг Костић озбиљно је заинтересован за куповину луке у Трсту чија би реализација била… »

Тржни центри поново променили власника: Ко је купио београдски и подгорички Делта Сити

Вечерње новости пре 1 дан
У Бечу је потписан уговор којим је јужноафрички инвестициони фонд НЕПИ купио београдски и подгорички шопинг мол Делта Сити. Преговори трајали дуже од пола године. Јужноафрички инвестициони фонд Њу Јуроп Проперти… »

Кинези заинтересовани за изградњу коридора "Вожд Карађорђе"

РТС пре 1 дан
Компанија "Пауер Чајна" заинтересована је за градњу шумадијског коридора "Вожд Карађорђе", саопштено је из Министарства грађевинарства. Представници Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре разговарали су… »

Нови бизнис план власника МК групе: Костић купује луку Трст и од ње прави марину

Курир пре 1 дан
БЕОГРАД - Власник МК групе Миодраг Костић размишља да купи луку у Трсту, између докова два и три, хангаре шест и девет, као и терминал "Адрија", како би ту направио марину која може да прими луксузна пловила и јахте. Према… »

ЕПС: Улагања у области квалитета ваздуха око 650 милиона евра

Радио 021 пре 1 дан
Приоритет Електропривреде Србије (ЕПС) у заштити животне средине и највећи обим улагања од око 650 милиона евра предвиђен је у области заштите квалитета ваздуха, кроз изградњу система за одсумпоравање димних гасова и… »

Плаћање помоћу QР кода у свим домаћим продавницама само што није

Мондо пре 1 дан
Скенирамо QР код и платимо телефоном - брже и лакше, него до сада, а и еколошки је! Скенирамо QР код и платимо телефоном - брже и лакше, него до сада, а и еколошки је! Грађани Србије ускоро ће моћи да међу првима у… »

Србија ће и наредне две деценије грцати у Титовим дуговима: Остало нам да платимо још 1,9 милијарди евра

Вечерње новости пре 1 дан
По овом основу дугујемо још 1,9 милијарди евра. ПУТЕВИ у које су уграђени досад су више пута поправљани, а индустријски капацитети сасвим могуће нису преживели транзицију. Кредити подигнути у старој држави, Социјалистичкој… »

Динар без промене у понедељак, курс 117,5516

Дневник пре 1 дан
БЕОГРАД: Динар ће у понедељак, 20. јануара, остати према евру на истом нивоу као данас и званични средњи курс износиће 117,5516 динара за евро, објавила је Народна банка Србије. Динар ће према евру вредети исто као пре месец… »

Србија добила катастар рударског отпада

Нова економија пре 1 дан
Србија је добила Катастар рударског отпада као резултат истоименог пројекта Министарства рударства и енергетике спроведеног уз финансијску подршку Европске уније, наводи се у саопштењу. Катастар рударског отпада је… »

Економија, најновије вести »