Хроника

Ушао у воду са 2,43 промила алкохола у крви: Завршена обдукција тела Александра који се утопио у Бубличком језеру

Вечерње новости пре 3 сата
АЛЕКСАНДАР П. (19) из села Лукомир код Житорађе, који је 4. августа нађен мртав у Бубличком језеру, имао је 2.43 промила алкохола у крви у момету када се утопио, показала је обдукција. Тужилаштву је Институт за судску… »

Отац монструм из Вршца и раније мучио сина? Лекари у болници и пре кобних батина приметили промене на телу бебе, али нису ни…

Блиц пре 3 сата
- Нисам стигла ни да се науживам у унуку. Ево, долазимо из Београда, где смо преузели Немањино тело. Анђео бакин, невино је страдао. У четвртак ћемо га сахранити и бакин анђео ће се придружити анђелима на небу. То што је… »

Рођенданска журка из пакла: Срби у Бечу флашама секли госте, па једног ударили колима и сломили му потколеницу

Блиц пре 1 сат
Тројица Срба и један Аустријанац ухапшени су после рођенданске прославе у популарној дискотеци у Бечу након што су се са гостима тукли стакленим флашама! Како су пренели аустријски медији, група мушкараца дошла је у клуб… »

Убица бебе се пере: Само сам сину лупио пар шамара!

Ало пре 2 сата
Мишел Тот (29) из Ватина код Вршца признао да је крив за смрт детета. , који је ухапшен због сумње да је 25. јуна , признао је на саслушању у полицији да је детету ударио неколико шамара јер је плакало! Дечак је са тешким… »

Јавио се на оглас за продају БМВ-а у Вршцу, сео у аутомобил и нестао

Ало пре 1 сат
Полиција је пронашла украдени аутомобил у Шапцу, идентификовала и пронашла осумњичене. је Д. М. (29) и С. С. (22), са подручја Шапца, због . Сумња се да су се њих двоје јавили на оглас једног Новосађанина да продаје ауто… »

Убијали, пљачкали, кријумчарили: Филмске приче о злочинима шест црногораца са Интерполове потернице (фото)

Блиц пре 3 сата
Интерполова Комисија за контролу међународних потерница одлучила је прошле седмице да председника Атлас групе Душка Кнежевића скине са Интерполове црвене потернице коју је за њим расписала Црна Гора. Тако се број… »

Откривено ко је пуцао из аутомобила код Чачка: Полиција га привела - а ево и зашто је пуцао!

Вечерње новости пре 4 сата
КАКО сазнају "Новости" полиција је привела Милоша К. (1991) из села Виљуша код Чачка, због сумње да је пуцао у ваздух из кола у Заблаћу. Све указје на то да је пуцао из стартног пиштоља, а разлог за овакво понашање је… »

Мистериозно самоубиство мајке трогодишњег детета: Познаници сумњају да иза свега стоји њен супруг, а он им одговара…

Блиц пре 5 сати
Откако је тело Милице Јаковљевић, након неколико дана потраге, пронађено обешено у дрво у економском делу дворишта породичне куће у којој је живела, њен супруг Јован непрестано објављује тужне песме и њихове… »

Супруг ишао на полиграф: Обдукција потврдила да се Милица (20) обесила

Вечерње новости пре 5 сати
ПОТРАГА за несталом Милицом Јаковљевић (20), из села Осипаоница, код Смедерева, окончана је трагично. Миличино тело нађено је шест дана након нестанка, надомак породичне куће, на имању Јаковљевића. Млада жена себи је… »

Учио девојчицу да се љуби? Оптужница против Д. Ж. (47) из села код Бруса због пријаве за педофилију

Вечерње новости пре 4 сата
ОСНОВНО јавно тужилаштву у Брусу поднело је оптужницу против Д. Ж. (47) због сумње да је 5. јуна у својој кући у оближњем селу, покушао да љуби једанаестогодишњу девојчицу из комшилука, сазнају "Новости". Њему се на… »

Хроника, најновије вести »