Бета

Раднички победио Партизан на Чаиру

Бета пре 2 сата
Фудбалери Радничког победили су данас на свом терену у Нишу Партизан са 1:0, у утакмици 12. кола Супер лиге Србије. Једини гол постигао је Душан Пантелић у 78. минуту. У првом полувремену није било већих узбудјења ни добрих… »

Шабић: Одлуке Европског суда за људска права су за Србију уставно обавезујуће

Бета пре 4 сата
Адвокат Родољуб Шабић је, коментаришући амандман којим се Министарство правде Србије ослобадја обавезе да се стара о објављивању пресуда Европског суда за људска права и праћења њиховог извршавања , оценио да је… »

Усвојен Закон о министарствима, посланици у среду о избору Владе

Бета пре 3 сата
Посланици Скупштине Србије усвојили су вечерас Закон о министарствима са 205 гласова присутних у том тренутку у сали. Скупштина је одлучила да постоје "нарочито оправдани разлози" за ступање закона на снагу у року краћем од… »

Просечна зарада у Србији у августу 58.513 динара

Бета пре 9 сати
Просечна нето зарада у Србији у августу ове године је износила 58.513 динара и номинално је већа за 8,1 одсто него пре годину дана, а реално повећање је 6,1 одсто, саопштио је данас Републички завод за статистику. Медијална… »

Борел: Споразум о нормализацији хитан и пресудан за европски пут Косова и Србије

Бета пре 4 сата
Шеф европске дипломатије Жозеп Борел је поручио да је свеобухватан споразум о нормализацији "хитан и пресудан" за напредак Србије и Косова на њиховом европском путу. "Обе стране морају уложити даље значајне напоре како би… »

Туристичке агенције траже да министарство саопшти план за њихов сектор

Бета пре 1 сат
Удружење туристичких агенција УТАС и АНТАС позвала су данас ресорно Министарство трговине, туризма и телекомуникација да јавно саопшти какав је план за тај сектор, у којем је, како наводе, скоро месец дана онемогућен рад у… »

РСЕ: Кина од ЕУ узела посао реконструкције пруга у Србији

Бета пре 3 сата
Већим делом Кина, али и Русија, преузеле су радове, кредитирање, али делом и документацију коју је припремила Европска унија (ЕУ) на неким од најважнијих пројеката у Србији, а реч је о модернизацији око 400 километара… »

Јеремић: Полиција је сигурно у стању да утврди ко ми је упутио мафијашку претњу

Бета пре 3 сата
Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да је полиција "сасвим сигурно већ у стању" да идентификује људе који су преко пута улаза у зграду у којој живи лепили плакате увредљиве садржине, јер је цела та улица… »

СПС: Антић, Тончев и Ружић кандидати за министре

Бета пре 7 сати
Кандидати из редова Социјалистичке партије Србије (СПС) за два министарска места у Влади Србије су Александар Антић, Новица Тончев и Бранко Ружић, сазнаје агенција Бета у врху те странке. Председник Србије и Српске напредне… »

У Србији 18.000 фриленсера тражи од министра финансија праведне порезе

Бета пре 9 сати
Петицију "Не уништавајте фриленсере" којом се од министра финансија Србије Синише Малог траже праведни, нижи порези, потписима подржало више од 18.000 фриленсера. Потписи се прикупљају већ недељу дана, од када је… »

Бета, најновије вести »