Данас

Набавка ракета за чување предизборног рејтинга

Данас пре 4 сата
Панцир С1 доприноси модернизацији ПВО система, али и политичкој промоцији власти, сагласни саговорници Данаса Набавка руског ракетног противваздушног система Панцир С1, чији су први делови пре два дана слетели у Србију… »

Почиње едукација станара о значају реконструкције фасада, упутства послата на 10.000 адреса

Данас пре 6 сати
Јавно предузеће „Градско стамбено“ у сарадњи са управницима зграда покреће едукативвну кампању за грађане о предностима улагања у реконструкцију фасада, саопштено је данас из тог предузећа. Уколико сваки грађанин… »

Опасно националистичко такмичење власти и опозиције

Данас пре 6 сати
Саговорници Данаса о злоупотреби питања Косова, Републике Српске и трагичних судбина избеглица у предизборне сврхе Додатним заоштравањем већ неподношљиво непријатних односа у региону, пре свега, у односу на Косово и Босну и… »

Косово: Миљана Николић председница Одбора за права и интересе заједница

Данас пре 6 сати
У Скупштини Косова основан је Одбор за права и интересе заједница који броји 12 чланова, а председница је Миљана Николић из Српске листе. Чланови Одбора обавезали су се да ће заштитити интересе грађана које представљају… »

Тајсон Фјури: Лакоћа нокаута

Данас пре 6 сати
Личност Данас Очекиване тешке речи на увертири, размена међусобних варница, није довела до жељеног севања песницама у самом рингу. Тајсон Фјури је у борби за титулу ВБЦ шампиона у тешкој категорији тако премлатио Дионтеа… »

Амфилохије: Не гласајте за оне који ‘безакоње проглашавају за закон’

Данас пре 6 сати
Митрополит црногорско-приморски Српске православне цркве Амфилохије позвао је грађане да не гласају оне који подржавају Закон о слободи вероисповести. „И ми смо то дочекали овде у Црној Гори да је безакоње проглашено за… »

Жене у црном траже заустављање незаконитих ноћних патрола које пресрећу мигранте

Данас пре 6 сати
Женска мировна група „Жене у црном“ осудила је данас „расистичку мржњу незаконитих ноћних патрола које пресрећу мигранте и избеглице и ограничавају им кретање“, саопштено је из ове организације. У саопштењу се… »

Председник Хрватске осудио карневалско паљење лутке геј пара с дететом

Данас пре 5 сати
Председник Хрватске Зоран Милановић данас је оштро осудио паљење лутке геј пара с дететом у наручју на карневалу у Имотском, а удружење Дугине породице најављује кривичну пријаву против организатора. „Симболично… »

Михајловић: За инклузију Рома и Ромкиња има још посла у целој Србији

Данас пре 6 сати
„Влада Србије и Координационо тело за праћење социјалне инклузије Рома и Ромкиња у нашој земљи посвећени су стварању услова за бољи живот како ромске заједнице, тако и свих грађана и грађанки, јер наш циљ је да… »

Самарканд (1): Тимуридска ренесанса

Данас пре 7 сати
Дописница Бљештава светлост залазећег сунца пролама се кроз измаглицу прашине док обасјава Регистан. Најпознатији трг у Самарканду красе три медресе саграђене под правим углом, те трг подсећа на велику позорницу, његова… »

Данас, најновије вести »