Н1 Инфо

Кон: Сада смо у "недељи максимума" заразе

Н1 Инфо пре 2 сата
Члан државног Кризног штаба за борбу против коронавируса Предраг Кон изјавио је да смо сада у "недељи максимума" заразе и да је интензитет преношења вируса највећи од почетка пандемије, а да ће после доћи до смањења… »

Влада усвојила мере за Београд, казна за неношење маски 5.000 динара

Н1 Инфо пре 4 сата
Влада Србије је на предлог Кризног штаба за сузбијање заразне болести ковид-19 донела нове мере у циљу спречавања вируса, а које се односе на Град Београд. Влада је одредила казну у висини од 5.000 динара за свако физичко… »

Кон: Ниједан део земље није сигуран, стопа колективног имунитета преко 10 одсто

Н1 Инфо пре 36 минута
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је да је епидемиолошка ситуација са коронавирусом у Србији таква да за ниједан део земље не може да се каже да је сигуран, што се показало и отварањем нових жаришта. Кон је за телевизију… »

Званично још 11 преминуло у Србији од короне, 309 новозаражених

Н1 Инфо пре 54 минута
У последња 24 часа у Србији је још 11 особа преминуло од последица коронавируса, саопштило је Министарство здравља. Званичан број преминулих је 298, наводи се на сајту цовид19.рс. Од последњег пресека стања у Србији, на… »

Преминуло још пет особа у Новом Пазару

Н1 Инфо пре 2 сата
Координатор Опште болнице у Новом Пазару Мирсад Ђерлек изјавио је да је у претходна 24 часа у том граду преминуло још пет особа, а да се на лечењу у тој здравственој установи налази 205 ковид позитивних пацијената. Он је на… »

АФП: Највише погођене САД, Британија ревидирала метод пребројавања

Н1 Инфо пре 1 сат
САД, где је први смртни случај регистрован почетком фебруара, највише су погођене вирусом, нови су подаци према АФП. У тој земљи је умрло 128.740, заражено 2.739.879, а излечено 781.970. После САД, земље са највећим… »

Цариници на Градини пронашли кокаин у главици зелене салате, хашиш у нутели

Н1 Инфо пре 1 сат
На граничном прелазу Градина цариници и полиција су у петак открили пакетиће кокаина сакривене у главици зелене салате. У одвојеном случају, код турског држављанина из Немачке у теглицама нутеле пронађено је 250 грама… »

Жан Кастекс именован за мандатара за састав нове француске владе

Н1 Инфо пре 2 сата
Жан Кастекс, који је задужен за организовање и надгледање ублажавања мера карантина у Француској, именован је за мандатара за састав нове владе, саопштила је Јелисејска палата. Његово именовање уследило је неколико сати… »

Први на тениској шљаци и највећи портрет Ђоковића

Н1 Инфо пре 1 сат
На шљаци тениског клуба Ђукић на Бежанијској коси у Београду, архитекта и стрит артист Андреј Јосифовски, познатији као "Пијаниста" направио је највећи портрет Новака Ђоковића на свету! Цртеж је дугачак чак 24 метра… »

У БиХ потврђена 173 нова случаја коронавируса, две особе преминуле

Н1 Инфо пре 2 сата
У петак су у Босни и Херцеговини, према подацима ентитетских институција, потврђена 173 нова случаја коронавируса. Од последњег извештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској, у последња 24 сата, у Институту за… »

Н1 Инфо, најновије вести »