Патак онлине

Корона вирус потврђен код 30 особа из Колубарског округа

Патак онлине пре 3 сата
ВАЉЕВО- У Ваљеву је корона вирус потврђен код још 22 особе, показују подаци Завода за јавно здравље о броју новопозитивних у Колубарском округу до јуче у 15 часова. У општинама Колубарског округа је било осам новооболелих… »

Скраћено радно време угоститељских објеката

Патак онлине пре 47 минута
ВАЉЕВО- Радно време угоститељских објеката у Ваљеву скраћено је до 21 час. Ту наредбу је донео Штаб за ванредне ситуације града Ваљева. „Радно време објеката који обављају угоститељске услуге ограничава, тако да ти… »

За 24 сата 39 новопозитивних

Патак онлине пре 1 дан
ВАЉЕВО- У Ваљеву је корона вирус потврђен код још 39 особа, показују подаци Завода за јавно здравље о броју новопозитивних у Колубарском округу до јуче у 15 часова. У општинама Колубарског округа није било новооболелих. На… »

Горење ХомеМаде – шпорети за сва времена

Патак онлине пре 17 сати
ВАЉЕВО- Некада давно, средином прошлог века, талентован и одлучан тим младих људи основао је радионицу у једном словеначком градићу са визијом стварања водећег светског бренда кућних апарата. Корак по корак, мала… »

У Ваљеву ниже плате него у Лајковцу и Убу

Патак онлине пре 1 дан
ВАЉЕВО- Према последњи подацима Завода за статистику просечна плата у Ваљеву је 52.752 динара, иако многи грађани Ваљева раде за минималац или неколико хиљада више. Од запослених у Ваљеву већу плату примили су… »

Још 16 новопозитивних у Ваљеву

Патак онлине пре 2 дана
ВАЉЕВО- У Ваљеву је корона вирус потврђен код још 16 особа, показују подаци Завода за јавно здравље о броју новопозитивних у Колубарском округу до јуче у 15 часова. У општинама Колубарског округа није било новооболелих. На… »

Шеф делегације ЕУ и амбасадор Аустрије у посети Ваљеву

Патак онлине пре 2 дана
ВАЉЕВО- Шеф делегације Европске уније у Србији и амбасадор Аустрије у Србији Николаус Лутероти посетићи данас Ваљево, где ће бити обележен завршетак радова на реконструкцији корита река Колубаре, Обнице и Јабланице. Како је… »

Ухапшен возач осумњичен да је усмртио мушкарца и побегао са лица места

Патак онлине пре 2 дана
ЛАЈКОВАЦ- Лајковачка полиција је ухапсила су Р. Н. (49) из Сурдулице, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела тешка дела против безбедности јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повређеном у… »

Академија поводом стогодишњице рођења Жарка Милановића

Патак онлине пре 2 дана
МИОНИЦА- Поводом стогодишњице рођења Жарка Милановића, дипломираног правника и познатог виолинисте и музичког педагога, општина Мионица и Културни центар су у великој сали мионичке установе културе организовали свечану… »

За викенд 36 нових случајева корона вируса у Ваљеву

Патак онлине пре 3 дана
ВАЉЕВО- Протеклог викенда је корона вирус потврђен код 36 особа из Ваљева. Према подацима Завода за јавно здравље, у Мионици је у истом периоду било осам новопозитивних, у Лајковцу пет, у Љигу две, а у Осечини једна особа… »

Патак онлине, најновије вести »