Патак онлине

„Слобода за Александра“

Патак онлине пре 7 сати
ВАЉЕВО- На Градском тргу у 18 часова биће одржан протест под називом „Слобода за Александра“. На вечерашњем протесту у знак подршке раднику Крушика Александру Обрадовићу, који се налази у кућном притвору, говориће… »

Пријаве због више тешких крађа

Патак онлине пре 11 сати
ВАЉЕВО- Против деветнаестогодишњака и шеснаестогодишњака из Ваљева биће поднете кривичне пријаве због постојања основа сумње да су извршили више кривичних дела тешка крађа. Како се наводи у полицијском саопштењу… »

За бебе рођене 1. и 14. јануара по 50.000 динара

Патак онлине пре 11 сати
ВАЉЕВО- Уместо досадашњих 20.000 динара родитељи беба која ће на свет доћи 1. и 14. јануара добиће по 50.000 динара. Поред новчане помоћи, за њих је обезбеђен и пакет за бебе у вредности од 20.000 динара. У… »

Крао новац радницима брзе поште

Патак онлине пре 1 дан
ВАЉЕВО- Ваљевска полиција је ухапсила Ђ. Т. (42) из Ваљева због постојања основа сумње да је извршио више кривичних дела крађа. Сумња се да је он у претходном периоду на подручју Ваљева пратио раднике брзе поште који… »

У Козличићу урађено три километра асфалтног пута

Патак онлине пре 1 дан
ВАЉЕВО- Ваљевско село Козличић је у овој години добило преко три километра асфалтног пута, а радови су коштали око пет милиона динара. Мештанин тог села Предраг Аврамовић каже да су житељи дуго чекали на асфалт у… »

Школа у Дучићу добила грејање

Патак онлине пре 1 дан
МИОНИЦА- Учионице и службене просторије зграде издвојеног одељења Основне школе „Милан Ракић“ у Дучићу убудуће ће се грејати савременим енергентом-биомасом из новог котла на пелет који је постављен и пуштен у рад… »

Обележен Светски дан превремено рођене деце

Патак онлине пре 3 дана
МИОНИЦА- Мионица се ове године по први пут придружила бројним градовима Србије и света давањем подршке бебама рођеним пре времена које воде своје најтеже битке, као и њиховим родитељима. У част ових храбрих малишана… »

Нови рок за завршетак радова на обнови речних корита

Патак онлине пре 3 дана
ВАЉЕВО- Радови на уређењу речних корита у Ваљеву биће завршени до краја марта наредне године. То је нови рок који су тражили извођачи радова због додатних послова на реци Обници, који нису били предвиђени уговоромј… »

Продужен рок за упис на мастер студије

Патак онлине пре 3 дана
ВАЉЕВО- Рок за упис на мастер студије Високе пословне школе струковних студија у школској 2019/20. години продужен је до понедељка 25. новембра. Мастер струковне студије представљају други степен високог образовања, а… »

Нови инсулини за дијабетес следеће године на А листи

Патак онлине пре 4 дана
ВАЉЕВО – Од дијабетеса у Србији болује око 720.000 људи, а нови лекови за шећерну болест, који у исто време превенирају и настанак кардиоваскуларних проблема, не издају се на рецепт и коштају од 1.500 до 3.500 динара… »

Патак онлине, најновије вести »