Патак онлине

“Ватрогас” почиње мерење загађености ваздуха у Ваљеву

Патак онлине пре 10 дана
ВАЉЕВО – Градска управа Ваљева потписала је уговор са Институтом „Ватрогас“ Нови Сад за „Услугу мерења загађености ваздуха“ на локалној мрежи мерних места у граду, а Институт „Ватрогас“ је намонтирао своју… »

Села била пуна гостију

Патак онлине пре 10 дана
ВАЉЕВО – Сеоска домаћинства која се баве туризмом најмање су ове године претрпела штете због епидемије корона вируса. Број резервација је током целе сезоне у односу на раније године премашивао интересовања гостију за… »

Број новозаражених мањи од 100

Патак онлине пре 11 дана
ВАЉЕВО – Како показују последњиу подаци Завода за јавно здравље, број новопозитивних на корона вирус у Колубарском округу и Ваљеву скоро двоструко је мањи него пре 24 сата. У Ваљеву је инфекција корона виросом потврђена… »

Оштетили налазиште Анине

Патак онлине пре 11 дана
ЛАЈКОВАЦ – Непознате особе, највероватније у потрази за наводним “благом”, оштетиле су део археолошког локалитета Анине у Ћелијама код Лајковца. Археолози који раде на овом налазишту, највећој античкој вили из периода… »

Концентрација ПМ10 честица била пет пута већа од дозвољене

Патак онлине пре 11 дана
ВАЉЕВО – Трећи извештај о загађености ваздуха у Ваљеву „У пет до дванаест”, који припрема организација “Локални одговор”, показује да је највећи број дана протекле недеље ваздух у Ваљеву је био загађен или јако… »

Поново више од 100 новопозитивних

Патак онлине пре 12 дана
ВАЉЕВО – По последњем извештају Завода за јавно здравље, број новопозитивних на корона вирус у Ваљеву поново је прешао број од 100. Наиме, инфекција је потврђена код 107 особа у нашем граду. Поред тога, показује… »

Две међународне награде за полазнике Петнице у Москви

Патак онлине пре 12 дана
ВАЉЕВО – На Међународном научном форуму младих „Корак у будућност“ одржаном у Москви две полазнице Истраживачке станице Петница освојиле су награде. Јана Почуча из Београда је освојила награду из области биологије… »

Не раде стоматолошке ординације у три школе

Патак онлине пре 12 дана
ВАЉЕВО – Од данас до 27. новембра неће радити стоматолошке ординације у Првој основној школи, ОШ „Владика Николај Велимировић“ и ОШ „Сестре Илић“, саопштила је Служба за стоматолошку здравствену заштиту Дома… »

Наставља се повећање броја заражених

Патак онлине пре 15 дана
ВАЉЕВО – Једна жртва и чак 120 нових случајева, што је рекордан број од почетка епидемије у Ваљеву, нови су биланс последица инфекције корона вирусом, показује последњи извештај Завода за јавно здравље. Цео Колубарски… »

Градња нових апартмана на Дивчибарама

Патак онлине пре 15 дана
ВАЉЕВО – Због чињенице да су постале веома привлачне за туристе, на Дивчибарама се шире смештајни капацитети, тако да ће ово туристичко место на пролеће имати минимум 200 нових апартмана. За разлику од осталих… »

Патак онлине, најновије вести »

Расте број заражених

Патак онлине пре 4 сати

Слатка зарада од слатког плода

Патак онлине пре 1 дан

Искључење воде до 15 часова

Патак онлине пре 1 дан