Патак онлине

Искључење воде због радова

Патак онлине пре 9 дана
ВАЉЕВО- Због радова на реконструкцији водоводне мреже у улици Здравка Јовановића данас ће без воде до 15 часова бити потрошачи у улици Здравка Јовановића, на потезу од улице Кнез Милошеве до Радничке, као и потрошачи у… »

Осумњичени да су лајковачку општину оштетили за 10 милиона динара

Патак онлине пре 10 дана
ЛАЈКОВАЦ- Припадници Министарства унутрашњих послова, Оделјења за борбу против корупције, у сарадњи са Безбедносно информативном агенцијом и Посебним оделјењем за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду… »

Хапшење у Општинској управи Лајковац

Патак онлине пре 10 дана
ЛАЈКОВАЦ- Више особа са лајковачког подручја, међу којима има и запослених у Општинској управи Лајковац, је ухапшено јутрос, незванично сазнаје портал Патак онлине. Како сазнајемо, у акцији коју су извели МУП и БИА ухапшен… »

Рибнички мост засијао у наранџастој боји у знак подршке свим женама света

Патак онлине пре 10 дана
МИОНИЦА- Поводом облежавања Међународног дана борбе против насиља над женама, мост на реци Рибници засијао је синоћ у наранџастој боји, као знак подршке свим женама света, а поводом обележавања Међународног дана борбе… »

Лајковчани и Убљани најплаћенији у Колубарском округу

Патак онлине пре 10 дана
ВАЉЕВО- Према последњим званичним подацима Завода за статистику, у Колубарском округу највише плате имају запослени у Лајковцу и Убу, док су најниже зараде у Осечини. Статистика показује да је просечна нето плата исплаћена… »

Ловац нехотице упуцао жену

Патак онлине пре 11 дана
ВАЉЕВО- Ваљевска полиција поднела је кривичну пријаву против Томислава М. ( 58) из Ваљева због сумње да је приликом лова ранио Милену К. (60) из Рађевог села. Како сазнаје портрал Патак онлине, иницидент се догодио јуче у… »

За неке минимално повећање, а за остале мањи порез на имовину

Патак онлине пре 11 дана
ВАЉЕВО- У наредној години биће незнатно повећан порез на имовину у појединим зонама, док ће у неким зонама грађани плаћати мање у односу на ову годину. У зонама где ће доћи до повећања грађани ће порез на имовину… »

„Слобода за Александра“

Патак онлине пре 14 дана
ВАЉЕВО- На Градском тргу у 18 часова биће одржан протест под називом „Слобода за Александра“. На вечерашњем протесту у знак подршке раднику Крушика Александру Обрадовићу, који се налази у кућном притвору, говориће… »

Пријаве због више тешких крађа

Патак онлине пре 14 дана
ВАЉЕВО- Против деветнаестогодишњака и шеснаестогодишњака из Ваљева биће поднете кривичне пријаве због постојања основа сумње да су извршили више кривичних дела тешка крађа. Како се наводи у полицијском саопштењу… »

За бебе рођене 1. и 14. јануара по 50.000 динара

Патак онлине пре 14 дана
ВАЉЕВО- Уместо досадашњих 20.000 динара родитељи беба која ће на свет доћи 1. и 14. јануара добиће по 50.000 динара. Поред новчане помоћи, за њих је обезбеђен и пакет за бебе у вредности од 20.000 динара. У… »

Патак онлине, најновије вести »